fbpx

Egy évszázados idén a párizsi SIMA kiállítás

Írta: Farkas Imre - 2022 június 30.

Százéves fennállását ünnepli a SIMA kiállítás, amelyre 2022. november 6. és 10. között kerül sor Párizs Nord Villepinte városában.

A szakma minden területéről jelenlévő résztvevőkkel a szakkiállítás új megközelítéssel, kibővített tartalommal és a mezőgazdasági szektor innovációinak fokozott bemutatásával megerősíti vezető pozícióját az ágazatban.

A következő SIMA kiállításra 2022. november 6.-10. között kerül sor a Parc des Expositions-ban, Paris Nord Villepinte-ben. Általában minden páratlan év februárjában rendezik meg a vásárt, most pedig minden páros év novemberében, a kiállítók és a nemzetközi látogatók preferenciáinak megfelelően. Ez azt jelenti, hogy könnyebben illeszkedik az üzleti döntéshozatali ciklusba.

SIMA
Februárról novemberre került a SIMA idén – fotó: https://en.simaonline.com/

Példátlan és összetett gazdasági, illetve környezeti körülmények között, a 2022-es rendezvényre a szakkiállítás új céljait, szemléletét fogalmazza meg. A megosztás, a bizalom és a felelősség értékein alapuló innovatív, egyéni megközelítés célja, hogy minden eddiginél jobban összehozza az embereket.

A mezőgazdaság minden típusát megcélzó vásár, amely elősegíti a sokszínűséget és az egyént helyezi valamennyi kezdeményezésének középpontjába, célja a termelékenység és a fenntarthatóság közötti egyensúly fenntartása, a jobb minőség elvét hirdetve. Ezért a SIMA egyértelműen megfogalmazza céljait és küldetését: „A fenntartható és sikeres mezőgazdaság fejlesztésére szánt megoldások, illetve technológiák bemutatása Európa mezőgazdasági erőművének központjában.”

Forrás: https://en.simaonline.com/