fbpx

Történelmi partnerség a talajművelési ágazatban

Írta: Fodor Mihály - 2023 november 04.

A Maschio Gaspardo S.p.A., a mezőgazdasági gépek és a Grégoire Besson S.A.S., amely az ekék és más talajművelő berendezések tervezéséről és gyártásáról híres, történelmi stratégiai partnerséget kötött.

A két vállalat, mindkettő úttörő a maga területén, stratégiai szövetséget köt, amelynek célja a talajművelési ágazat újradefiniálása a sokféleség és a minőség tekintetében páratlan termékkínálat révén. Ez a partnerség a piacvezetés új korszakának kezdetét jelzi, különösen a technológiai innováció terén, miközben fenntartják a magas szintű ügyfélszolgálatot.

Patrick Besson, a Grégoire Besson elnöke így nyilatkozott: „Ez a stratégiai együttműködés példátlan lehetőség a Grégoire Besson és a Maschio Gaspardo számára. Közös értékeinkre és családi hagyományainkra építve egyesítjük iparági szakértelmünket a kölcsönös növekedés elősegítése érdekében, mindig ügyfeleink, kereskedőink, beszállítóink és alkalmazottaink igényeit és elégedettségét helyezve a középpontba.”

Mashio-Gregoire

Mirco Maschio, a Maschio Gaspardo elnöke hangsúlyozza: „Vállalataink, erős családi gyökereikkel és közös értékeikkel mindig is elkötelezettek voltak amellett, hogy magas színvonalú megoldásokat kínáljanak a talajművelés területén. Küldetésünk mindig is az volt és az lesz, hogy világszerte kielégítsük a gazdálkodók igényeit, a technológiára, a minőségre és az ügyfélszolgálatra összpontosítva.”

Andrea Maschio, a Maschio Holding elnöke hozzáteszi: „A Grégoire Besson széles termékválasztéka tökéletesen illeszkedik a Maschio Gaspardo portfóliójába. Nagy lelkesedéssel képzeltük el ezt a partnerséget, és örömmel látjuk, hogy ez az elképzelés valóra vált. Az így létrejövő szinergiák nagymértékben előnyösek lesznek a gazdaságok számára világszerte.”

Luigi De Puppi, a Maschio Gaspardo ügyvezető igazgatója megjegyzi: „Ez a partnerség nemcsak új vezető szerepet teremt a talajművelés létfontosságú területén, hanem megerősíti közös képességünket az innovációba és a technológiába való beruházásra. Mi több, új távlatokat nyit mindkét vállalat előtt a terjeszkedés terén, különösen Kelet-Európában, az Egyesült Királyságban és Észak-Amerikában.”

Eros Goi, a FINEST S.p.A. ügyvezető igazgatója megjegyzi: „Büszkék vagyunk arra, hogy részt vehetünk ebben a folyamatban, amely a stratégiai nemzetközivé válás virtuóz példáját képviseli, hozzájárulva egy északkelet-olaszországi ipari csoport növekedéséhez.”

A két vállalat megosztja majd erőforrásait és készségeit az innováció, a technológia, a kutatás és a fejlesztés területén. Emellett a szövetség megkönnyíti a vállalatok számára az anyagok és alkatrészek beszerzési folyamatainak optimalizálását, ami mindkét márka számára a versenyképesség javulásának előnyére válik.