fbpx

Sikeres kiállítást zárt az ÉBSZ GÉPSHOW 2024

Írta: Szerkesztőség - 2024 október 02.

Az ÉBSZ GÉPSHOW 2024 építőipari kiállítás és munkagép show múlt héten sikeresen zárult le. A rendezvényen közel 60 kiállító vett részt, amely az építőipari ágazat nehézségei ellenére is hatalmas eredménynek számít. Bátor Ferenc, az ÉBSZ elnöke, a megnyitó beszédében külön kiemelte a kiállítás minőségét és a szervezést, amely 7 év után ismét lehetővé tette egy ilyen nagyszabású esemény létrejöttét Magyarországon.

Az ÉBSZ GÉPSHOW 2024 egy új kezdetet jelentett az építőipar számára, amelynek célja a technológiai fejlődés ösztönzése és az iparágban résztvevők közötti kapcsolatok erősítése volt. A rendezvényen bemutatkozó kiállítók körébe tartoztak a legnagyobb hazai és nemzetközi gyártók által forgalmazott gépek, rendszerek. A kiállítás az új technológiák iránt érdeklődők számára is tartalmas programokat kínáltak.

Az ÉBSZ továbbá kiemelte, hogy a GÉPSHOW 2024 nem csak egy egyszeri esemény volt, hanem hosszú távú befektetés az építőipar jövőjébe. A rendezvényen megvalósuló üzleti találkozók és szakmai konferenciák lehetőséget teremtettek a résztvevőknek a tapasztalatcserére és új üzleti kapcsolatok kialakítására.

Az ÉBSZ GÉPSHOW 2024 sikere és magas színvonala azt mutatja, hogy az építőipar folyamatos fejlődésben van és Magyarországon is nagy lehetőségek rejlenek ezen a területen.

ÉBSZ Gépshow 2024
A kiállításon bemutatott gépek között szerepeltek az építőipar legmodernebb technológiái – fotó: https://epitogepszovetseg.hu/

Több, mint egy kiállítás

A három napos rendezvény több helyszínen minden korosztály számára kínált látnivalót és programot. A látogatók nem csak a gépeket tekinthették meg, hanem kipróbálhatták a bemutatott munkagépeket is. A programokat fantasztikus show műsorok tarkították, és ügyességi versenyek is megrendezésre kerültek. A zord időjárás ellenére is közel 5000 látogató volt jelen. Ez is azt mutatja, hogy az ÉBSZ GÉPSHOW 2024 valóban egy sikeres és népszerű esemény volt.

A kiállításon bemutatott gépek között szerepeltek az építőipar legmodernebb technológiái. Az új fejlesztéseknek köszönhetően a munkagépek hatékonysága és teljesítménye jelentősen megnövekedett, ami hozzájárul a gyorsabb és precízebb munkavégzéshez.

ÉBSZ Gépshow 2024
A látogatók nem csak a gépeket tekinthették meg, hanem kipróbálhatták a bemutatott munkagépeket is – fotó: https://epitogepszovetseg.hu/

Pozitív visszajelzések

A rendezvényt mind a kiállítók, mind a résztvevők pozitívan értékelték. A gyártók számára ez egy kiváló lehetőség volt a termékeik bemutatására, míg a látogatóknak fontos információkat és lehetőséget kínált az új gépek és technológiák megismerésére. Az üzleti találkozóknak köszönhetően sok sikeres együttműködés jött létre a kiállítás során.

Az építőipar folyamatosan változik és fejlődik, így az ÉBSZ GÉPSHOW 2024 is bizonyította, hogy a szakmai konferenciák és kiállítások fontos szerepet játszanak az iparág fejlődésében. Az esemény nagy népszerűségét és sikeres lebonyolítását pedig jól mutatja, hogy már most rengeteg pozitív visszajelzést érkezett és sokan várják a következő ÉBSZ GÉPSHOW-t.

ÉBSZ Gépshow 2024
A rendezvényt mind a kiállítók, mind a résztvevők pozitívan értékelték – fotó: https://epitogepszovetseg.hu/

Köszönjük a részvételt!

Az Építőgép Forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége (ÉBSZ) a magyar építőgép piac vezető szervezete, melynek célja, hogy elősegítse az építőipari gépek piacának fejlődését és támogassa a szakmabeli közösséget. A kiállítást ugyan a szövetsége szervezte, azonban külön ki kell emelni Kelemen Gábor, az ÉBSZ elnökségi tag, mint főszervező munkáját. Gábor elmondta, hogy több hónapos munkával tudott létrejönni ez a nagy sikerű rendezvény. Munkáját az elnökség és a résztvevők is méltatták.

Az ÉBSZ elnöksége köszöni a kiállítóknak és résztvevőknek a támogatást és reméli, hogy a jövőben még több hasonló esemény lehet majd.

Kelemen Gábor
ÉBSZ Elnökségi tag