fbpx

Dana hajtáslánc felújítás gyári színvonalon, garanciával

Írta: Farkas Imre - 2024 október 19.

A Dana elindítja a Dana Certified Reman ™ programot, amely növeli a fenntarthatóságot és meghosszabbítja a hajtástechnológiák életciklusát.

A Dana Incorporated bemutatta a Dana Spicer™ Off-Highway hajtáslánc-alkatrészeinek új tanúsított felújítási programját, amely meghosszabbítja a berendezések életciklusát, támogatja a fenntarthatósági kezdeményezéseket. és javítja a befektetés megtérülését.

Jelenleg a Dana európai létesítményeiben elérhető Dana Certified Reman™ program 2025 végéig további 50 helyszínre bővül Észak-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és Kínában.

„A Dana Certified Reman program célja a gépek hatékonyságának javítása, a költségvetés-tudatos berendezéstulajdonosok támogatása és a körforgásos gazdasághoz való hozzájárulás” – mondta Roberto Marino, a Dana Incorporated Global Off-Highway és Dana Europe Sales utópiaci kereskedelmi igazgatója. „Megközelítésünk magában foglalja az eredeti Spicer alkatrészek visszanyerését, helyreállítását és használatát. Végső soron újszerű teljesítményt nyújtunk rövidebb szállítási idővel és versenyképesebb áron.”

Dana tengely
A Dana Certified Reman program visszaállítja a tengelyeket, sebességváltókat, nyomatékváltókat gyári új egységek teljesítményére – fotó: https://www.dana.com/

A Dana Certified Reman program visszaállítja a Dana Spicer tengelyeket, sebességváltókat, nyomatékváltókat a gyári új egységek teljesítményére.

A program túlmutat a tipikus berendezés-felújítási szolgáltatásokon azáltal, hogy megköveteli a szigorú minőségi protokollokat és a bizonyított garanciális támogatást. A hatékonyság javítása és a költség csökkentése mellett a felújított hajtásláncok támogatják a fenntarthatósági kezdeményezéseket azáltal, hogy csökkentik a használt hajtáslánc elemek hulladék lerakókba jutását, miközben minimalizálják az új alkatrészek előállításához egyébként szükséges nyersanyagokat, energiát és vizet.

„A Dana Certified Reman szolgáltatók értékelési és jóváhagyási folyamata különösen szigorú és részletorientált” – mondta Bill Nunnery , a globális utópiaci értékesítésért és marketingért felelős vezető igazgató. Dana bejegyezve.

A felújítás során a technikusok precíz, többlépcsős folyamatot követnek, beleértve a kezdeti értékelést, a szétszerelést, a felújítást, az alkatrészek cseréjét és frissítését, az összeszerelést, a tesztelést, a festést és a végső ellenőrzést. A tanúsítást követően az utángyártott alkatrészekre garancia vonatkozik, az ügyfelek pedig a Dana által kibocsátott megfelelőségi tanúsítványt kapnak.

Forrás: https://www.dana.com/