fbpx

Dana – új rendszerek a nagy teljesítményű traktorokhoz

Írta: Farkas Imre - 2024 április 21.

A rendszer kifinomult multifizikai megközelítést alkalmaz virtuális prototípusok előállításához, amelyek szimulálják a valós teljesítményt, csökkentve ezzel a fejlesztési időt és felgyorsítva az új traktorok piaci bevezetését.

A Dana Incorporated bejelentette egy átfogó járműtervezési módszertan bevezetését a nagy teljesítményű mezőgazdasági traktorok teljes, integrált felfüggesztési megoldásainak biztosítására.

A nagy teljesítményű, funkciókban gazdag traktorok piacának bővülésével a Dana kiterjesztette az OEM-ek támogatását egy mindenre kiterjedő fejlesztési programmal, amely csökkenti a teljes mellső tengelyfelfüggesztési megoldások fejlesztési idejét. A képességek különösen értékesek a korlátozott belső erőforrásokkal rendelkező OEM-ek számára.

Dana tengely
Az új megközelítés olyan tengelyfelfüggesztési megoldásokat kínál, amelyek jobb tapadást, kezelhetőséget és kezelői kényelmet garantál – fotó: https://www.dana.com/

A Dana folyamata magában foglalja a traktor teljesítményparamétereinek meghatározását, átfogó adatgyűjtést, virtuális prototípus fejlesztést, valós idejű munkaciklusok szimulációit és a prototípusok tesztpályás validálását.

Az új megközelítés olyan tengelyfelfüggesztési megoldásokat kínál, amelyek jobb tapadást, kezelhetőséget és kezelői kényelmet garantál.