fbpx

A Case IH és a New Holland sikere a SIMA 2022 kiállításon

Írta: Farkas Imre - 2022 november 14.

A Case IH és a New Holland Agriculture, a CNH Industrial globális mezőgazdasági márkáinak fejlesztései, díjat kaptak a november 6. és november 10. között Párizsban, Franciaországban megrendezett SIMA 2022 szakkiállításon.

A cégcsoport márkái két elismerést is begyűjtöttek a Farm Machine 2023 (Év Gépe 2023) termékversenyen, a nyitónapon. A Case IH a Quadtrac AFS Connect™ traktorszériát ismerték el „XXL” kategóriában. A Quadtrac sorozat ezen generációja – több frissítéssel – magában foglalja a vezeték nélküli, valós idejű adatkapcsolatot.

Quadtarc
Az Év Gépe 2023 XXL kategóriában a Case IH Quadtrac AFS Connect™ – fotó: https://media.cnhindustrial.com/

A New Holland T4F traktora nyert a „Legjobb speciális traktor” kategóriában. A VisionView TM  fülkéje szántóföldi traktor kényelmét kínálja egy keskeny építésű erőgépnél, amellyel szűk helyeken kell manőverezni.

New Holland traktor
A New Holland T4F traktora nyert a „Legjobb speciális traktor” kategóriában – fotó: https://media.cnhindustrial.com/

A New Holland két bronzérmet is nyert a SIMA Innovation Awards -on , amely öt kategóriában áttörést jelentő termékeket, szolgáltatásokat és technológiát ismer el.

A Szürettől a tárolásig kategória – éremnyertes Grain Cam™ mobil gabonaveszteség-kalkulátor alkalmazás fényképes adatokkal segíti a gazdákat a betakarítási veszteség százalékos arányának kiszámításában, és jelentést készít, illetve tájékoztatja a kezelőt a gép optimalizált beállításairól.

New Holland Metán traktor
A New Holland az első, aki metánüzemű traktort dobott piacra, ezzel energiahatékonyabbá és függetlenebbé téve a gazdálkodást – fotó: https://media.cnhindustrial.com/

A márkát az Állattenyésztés, Megújuló Energia kategóriában is elismerték a körforgásos gazdaság előmozdításában játszott szerepéért, a traktorok mezőgazdasági alapú üzemanyag-előállítási modellje révén, amely hozzájárul a negatív szénlábnyomhoz. A New Holland az első, aki metánüzemű traktort dobott piacra, ezzel energiahatékonyabbá és függetlenebbé téve a gazdálkodást.