fbpx

A brazil MP AGRO az AMAZONE csoport részévé válik

Írta: Fodor Mihály - 2024 április 26.

Az AMAZONE mezőgazdasági gépeket gyártó vállalat örömmel jelentette be, hogy a hivatalos jóváhagyást követően a brazil MP AGRO műtrágyaszórókra specializálódott vállalat az AMAZONE csoport részévé válik. Ez az akvizíció mindkét vállalat számára jelentős mérföldkő és további lépést jelent a brazil cég nemzetközivé válásában és az AMAZONE csoport dél-amerikai növekedésében.

Az MP AGRO és az AMAZONE együttműködése lehetőséget teremt arra, hogy a két vállalat szakértelmét egyesítve a professzionális műtrágyakijuttatási technológiában közösen állítsanak fel új mércét. Az MP AGRO meglévő személyzete Douglas Peccin tapasztalt vezetése alatt változatlanul megmarad, a vállalkozás pedig a megszokott módon működik tovább.

„Számítunk az MP AGRO munkatársaira, akik egyrészt a szaktudásukat, másrészt a helyi piachoz való közelségüket egyaránt felhasználják annak érdekében, hogy az AMAZONE technológiánkat Brazíliába is eljuttathassuk” – jelentette ki az AMAZONE két tulajdonosa, Christian Dreyer és Dr. Justus Dreyer.

Az egyesülés arra törekszik, hogy a brazil piac számára a legmagasabb minőségű innovatív mezőgazdasági gépeket biztosítsa. Emellett hangsúlyozott célja, hogy új szintre emelje a műtrágya kijuttatásának precizitását és fenntarthatóságát, így a két vállalat kiemelkedő eredményei és előnyei egy magasabb szinten erősítik egymást.

Az MP AGRO egy fiatal, rendkívül elkötelezett és dinamikus csapatot hoz magával, amely elsősorban a műtrágyák alkalmazásának területére összpontosít, és részletes piaci ismeretekkel rendelkezik Brazíliában. A cég Brazília-szerte jelentős forgalmazói kapcsolatokkal rendelkezik, és termékei kiemelkedően magas minőségükről és megbízhatóságukról ismertek.

Az AMAZONE, amely egy negyedik generációs családi vállalkozás, a folyamatos innováció és precizitás révén több mint 140 éve folyamatos növekedést szavatol. Az intelligens növénytermesztés úttörő termékeit gyártó AMAZONE egy valódi, nemzetközileg elismert sikertörténetet hoz az együttműködésbe.

Mint közös vállalkozás, az MP AGRO és az AMAZONE arra törekszik, hogy Brazília vezető műtrágyaszóró-technológiai szállítójává váljon, és hogy tovább növeljék közös innovatív erejüket, így ez a partnerség jelentős hozzáadott értéket ígér a brazíliai ügyfelek számára.

amazone