Eredeti kopó- és pótalkatrészek egy kompakt kofferben

Írta: Farkas Imre - 2022 június 10.

Az új AidPack-ek révén az AMAZONE mostantól praktikus műanyag kofferben kínálja az AMAZONE permetezőgépek legfontosabb eredeti kopó- és pótalkatrészeit.

Az alkatrészkészletek három változatban állnak rendelkezésre különböző szerelvényekhez és fúvókakapcsolásokhoz.

koffer
Az AidPack védve és mindig kéznél van, az AMAZONE növényvédelmi permetezőgép tárolórekeszében szállítható.

Az AMAZONE növényvédelmi permetezőgépekhez, melyek a TG elektromos távirányítású keretszakasz-armatúrával, a 3-szoros egyedi fúvókakapcsolásos AmaSwitch vagy a 4-szeres egyedi fúvókakapcsolásos AmaSelect rendszerrel rendelkeznek, az egyes készletek tartalmazzák a megfelelő alkatrészeket, mint például a fúvókatesteket, a membránokat és az O-gyűrűs tömítéseket. A masszív műanyag kofferekben minden alkatrész védve van a sérülésektől és a szennyeződésektől.

Bőröndök
AidPack a TG elektromos távirányítású keretszakasz-armatúrához (balra) az AmaSwitch elektromos 3-szoros egyedi fúvókakapcsoláshoz középen, és az AmaSelect elektromos, 4-szeres, egyedi fúvókakapcsoláshoz (jobbra)

Az AidPack segítségével a szükséges alkatrész így azonnal a felhasználó rendelkezésére áll. Függetlenül a felhasználás idejétől és helyétől, valamint a szállítási időtől, az adott alkatrész az üzemben vagy közvetlenül a terepen is gyorsan kicserélhető. Ez megkönnyíti a munkát és növeli a növényvédelmi intézkedés üzembiztonságát.