fbpx

Bővült az AMAZONE függesztett permetezőgép-kínálata

Írta: Csomor Zsolt - 2020 június 24.

Az AMAZONE két típussal bővíti az UF 02-es függesztett permetezőgép-kínálatát. Ennek köszönhetően a sorozat már 1000-től 2000 literig terjedő tartálytérfogattal érhető el.

 

 

Az AMAZONE két további típussal bővíti az UF 02-es függesztett permetezőgép-kínálatát. Az UF 1002 1000 liter névleges térfogattal (1100 liter tényleges térfogat), az UF 1302 pedig 1300 liter névleges (1400 literes tényleges térfogat) rendelkezik.

Mindkét típus használható a keresztirányban behajtott 12-15 méteres munkaszélességű Q-plus vagy a felhajtott 15-30 méter munkaszélességű Super-S1 vagy S2-szórókeretekkel. A középső árkategóriában eddig is jól ismert UF 901 és UF 1201 függesztett permetezőgép-típusok továbbra is a gyártási programban maradnak.

 

Még kedvezőbb súlypont, gyors csatlakozás

Az új UF 1002 és 1302 típusok speciálisan kialakított, kedvezőbb súlyponttal rendelkező polietilén tartállyal felszereltek. A rendkívül kompakt tartályoknak köszönhetően sikerült minimálisra csökkenteni a távolságot az alsó függesztőkar csatlakozási pontjai és a szórókeret között.

A gyorscsatlakozó rendszer a kis távolság ellenére kényelmes fel- és leszerelést tesz lehetővé. A szériában elérhető leállítórendszert a munkakezdéskor csak ki kell kívülről reteszelni, és a támasztólábak automatikusan a tartály alatti munkahelyzetbe áll.

 

 

Gyors és maradék nélküli ürítés

A permetlé kör vezérlését a SmartCenter kezelőpulton végezhető el. Ezt szennyeződéstől és fröccsenő folyadéktól védve egy nagy lengőajtó mögött, a gép bal oldalán helyezett el a gyártó.

Az összes jelentős kezelőelem központi elrendezése mellett itt található a nagy teljesítményű 60 literes bekeverő tartály is. A kúpos kialakítás és a nagy felszívóteljesítmény teszik lehetővé a gyors, zavarmentes és maradék nélküli kiürítést. Akár granulátum is bekeverhető a felszívónyílásban található keverő-fúvókának és a nagyteljesítményű körvezetéknek köszönhetően.

A szívó- és nyomófeltöltés során mindig friss víz áll készenlétben a bekeverő tartálynál. A saját fejlesztésű 7-utas nyomócsapon keresztül ezen kívül feltölthető az öblítővíz-tartály a szívófeltöltés közben is. A folyadék-kör automatizálásához és távirányításához az opcionális Comfort csomag érhető el.

 

Válassza az Önnek legmegfelelőbb permetezővezetéket!

A szórókeretekhez különböző permetezővezetékek érhetők el a TG szakaszkapcsolással és egyszeres vagy háromszoros fúvókatestekkel (Q-plus, Super-S1 és Super-S2). A Super-S1 és a Super-S2 szórókeretek esetében a szakaszkapcsolás kombinálható a DUS nyomásos rendszerrel. A Super-S2 szórókerethez az AMAZONE az AmaSwitch elektromos fúvókakapcsolást is kínálja 3-szoros vagy 4-szeres fúvókatestekkel és a szériában elérhető DUS pro rendszerrel.

Az AmaSwitch 4-szeres fúvókatestekhez ezen kívül még elérhető egy toldókészlet 25 cm-es fúvókatávolsághoz. Ennek különlegessége, hogy a toldókészlet a 25 cm-es távolságban levő fúvókákkal mindig a gépen maradhat. A toldókészlet természetesen csúszócsövek használata esetén is alkalmazható.

Kép forrása: AMAZONE