fbpx

Arany díjat nyert a CLAAS jubileumi könyve

Írta: Szerkesztőség - 2013 július 15.

2013 júniusában a BCP (Best Corporate Publishing) Award Arany díjával jutalmazták a CLAAS 100 éves jubileuma alkalmából kiadott könyvét. A Delius Klasing Verlaggal közösen készített könyv különleges módon mutatja be a 100 éves vállalkozás történelmét.
A „100 év kiváló aratás. CLAAS. A könyv.” című 388 oldalas, nagyméretű, vastag kötésű könyvben szórakoztató anekdotákon, a cég történelmének személyes pillanatain és emlékekein át tudhatunk meg többet a CLAAS cégcsoportról. A könyvben dolgozók, partnerek, rajongók és a Claas család tagjai mesélnek az olvasónak a CLAAS cégcsoport kialakulásáról, termékei fejlesztéséről és fejlődéséről, céljaikról, tapasztalataikról.
A 120 főből álló bizottság végül a 670 beérkezett publikáció közül a CLAAS jubileumi kiadványának ítélte az Arany díjat. A zsűri döntését így indokolta: „Egy innovatív családi vállalkozás vesztfáliai valósága 388 oldalon: egy könyv, amelyben a kiadók karaktere és a célközönség elvárásai találkoznak.”
Edwin Baaske, a Delius Klassing Corporate Publishing részlegének vezetője elmondta, hogy a BCP Awarddal egy különösen szép terméket koronáztak meg. Ronald Haase, a CLAAS marketingkommunikációjának vezetője büszkén nevetve tette hozzá: „100 év nem könnyű…”

www.axial.hu

 

 

 
CÍMKÉK axiálClaas