fbpx

A Techagro kiállításon a Väderstad Tempo vetőgépe elnyerte a „Grand Prix” díjat

Írta: Szerkesztőség - 2012 június 01.

A közelmúltban, a csehországi Brno-ban megrendezett Techagro kiállításon a Väderstad Tempo vetőgépe elnyerte a “Grand Prix” díjat. A Grand Prix díjat olyan kimagasló technikai, innovatív megoldásoknak ítélik oda, melyek nagyban hozzájárulnak a mezőgazdasági gépesítés fejlődéséhez. Az elismerésért a legjobb kiállítók 100 terméke versenyzett, melyből 13-t díjaztak.

A Tempo újra díjat kapott egy nemzetközi kiállításon. Magnus Samuelsson, a Väderstad regionális értékesítési menedzsere szerint ez egy mindenképpen rendkívüli esemény a Väderstad életében. “Óriási az érdeklődés a Tempo iránt szerte Európában, hiszen az első vetőgépeink már javában vetnek.”

“Pontosság, sebesség és teljesítmény a Tempo vetőgép fejlesztésének kulcs szavai. Ennek elérésének érdekében a Väderstad egy nyomott rendszerű magadagolót fejlesztett ki, mely biztosítja a kukorica és a napraforgó nagy sebességű vetését. A vetőgép nagyméretű vetőmag- és műtrágya tartállyal rendelkezik, ami a páratlan kapacitás biztosítéka. Ugyanakkor a tökéletes maglehelyezésnek köszönhetően egyenletes kelést és a lehető legjobb kezdeti fejlődést biztosítjuk a növényállomány számára”, mondja Lars Thylén, a Väderstad-tól.

A Brno-i kiállítást 110 000 látogató kereste fel, ami így Európa egyik legrangosabb eseményévé vált. A kiállítás 13 csarnokban foglalt helyet, melyet 20 ország, köztük Kína és Korea 755 kiállítója töltött meg.

[wcm-show id=107070]