fbpx

A legjobb speciális erőgép 2012-ben az Antonio Carraro TRH 9800

Írta: Szerkesztőség - 2012 május 31.

Mezőgazdasági gépészettel foglalkozó jelentős európai magazinok munkatársai közül 20 újságíró szavazatai alapján 2012-ben a TRH 9800 Antonio Carraro lett az év speciális traktora.

 

A zsűri a szavazás során az alábbi szempontokat vette figyelembe: motor, sebességváltó, elektronikai alapfelszerelés, hidraulika, fülke kényelmi szintje, innovatív technológiai megoldások, külső megjelenés, ár és teljesítmény aránya, opcionális elemek. Ezzel az Antonio Carraro által fémjelzett technológia és fejlesztés újabb elismerést zsebelt be.

 

 

A TRH 9800 sokoldalú , reverzibilis, egyforma kerekekkel ellátott traktor, melynek elektronikusan vezérelt hidrosztatikus sebességváltója fokozatmentesen működik. A motor négyhengeres, 87 lóerős, 3300 köbcentiméter űrtartalmú, az üzemanyag befecskendezése elektronikusan vezérelt. Számítógép irányítja a haladási sebességet előre, a gyorsulást, a fordulatszámot és a tlt-működést. A TRH elektronikus botkormánnyal is felszerelhető, mellyel a hidraulikusan csatlakoztatott munkagép irányítható. A vezetői kényelem maximális. A TRH az új kúposan elvékonyodó StarLight fülkével is felszerelhető, ami fák alatt és lejtőkön végzett munkákhoz ideális. Opcionálisan számos egyéb elem is kapható (ülés, hidropneumatikus csillapítással ellátott emelőmű, orrsúlyok, kerekek, fülke, hidraulikus rendszer, stb.), mindezt verhetetlen ár-érték arányban.