fbpx

A MASSEY FERGUSON márka a HUNTRACO-nál

Írta: Szerkesztőség - 2011 július 25.

A Massey Ferguson (MF) megérkezett a Huntaco Zrt-hez! Az Austro Diesel (AD) szerződést kötött Magyarország vezető építőipari és mezőgazdasági gépforgalmazójával a Huntraco Zrt-vel, így a cég 2011. május 31-től az Austro Diesel magyarországi kereskedelmi hálózatának új tagja és három telephelyén a Massey Ferguson termékek értékesítésével és szervizelésével foglalkozik.

A Huntraco Zrt. kiterjedt, országos telephely hálózatának három egységében, Pécsett, Nyíregyházán és Békéscsabán látja el a Massey Ferguson termékek értékesítését, alkatrészellátását és szervizelését. Mindhárom telephelyen, a legmagasabb igényeknek megfelelően regionális szinten szolgálja ki a mezőgazdasági vállalkozókat. A Huntraco belépésével a Massey Ferguson kereskedelmi hálózata a közelmúltban egy minden igényt kielégítő partnerrel bővült.
A hazai piacvezető cég évtizedes tapasztalatával és szaktudásával segíti a Massey Ferguson márka sikerének magyarországi növekedését. A Huntraco az Austro Diesel GmbH „Profi Center” besorolású kereskedelmi partnere lett, így a nemzetközileg ismert márka teljes termékkínálatát forgalmazza. Ennek megfelelően kereskedelmi jogot szerzett az MF márkájú traktorok, kombájnok értékesítésére 23-500 LE között továbbá topkategóriás MF vetőgépek, bálázók forgalmazására is kiemelt megbízást kapott. A Huntraco „Profi Center”-ben – hasonlóan a cég egyéb szolgáltatásaihoz – minden igénynek megfelelő, jól felszerelt szerviz-műhely és kiválóan képzett, sokéves szakmai múlttal rendelkező kollégák várják az MF márka iránt érdeklődő agrárvállalkozókat. Mindezeken túl, ügyfelei még hatékonyabb és gyorsabb kiszolgálása érdekében, non-stop alkatrész-ellátást is vállal az MF termékekre is.

Hazánkban az Austro Diesel hálózatában immáron összesen 6 „Profi Center” és 11 „Partner kereskedő” látja el az MF márkához tartozó termékek magas minőségű értékesítését, ügyfélszolgálatát, szervizét. Ez az összetétel egy bővítés eredménye, melynek fő célja volt, hogy az ügyfelek a világpiac legkiválóbb termékekeivel együtt garantáltan a legjobb szerviztámogatást is megkapják. Ezt a hazai piacon a Huntraco magas színvonalon látja el, ezért is válhatott az Austro Diesel Profi Centerévé. A Massey Ferguson gépek és berendezések újdonsült tulajdonosai Magyarország teljes területén 1 órán belül elérik a Huntraco munkatársait, akik kellő szakismerettel és mindig a legfrissebb információ birtokában állnak rendelkezésére.

Mivel a Huntraco Zrt. továbbra is a Challenger márka kizárólagos magyarországi importőre, így az együttműködést kétoldalúvá alakította a két cég: létrejöttével a Massey Ferguson kereskedők a Huntraco Zrt. által importált Challenger termékek kereskedési pontjaivá váltak. Ők teljes körű hozzáférést kaptak a Challenger termékkínálatához, így a magyar mezőgazdasági vállalkozókat magas szinten tudják kiszolgálni a márka gumihevederes traktoraival, permetezőivel és egyéb célgépeivel.