fbpx

AgroMash Expo 2013 – három díj a Massey Ferguson-nak!

Írta: Szerkesztőség - 2013 március 03.

A 2013-as rekordszámú látogatót vonzó és kiállítót, kínálatot felvonultató AGROmashEXPO-n a Massey Ferguson három díjat érdemelt ki termékeivel, fejlesztéseivel, valamint szolgáltatásaival!

 

 

A betakarító gépek közül az MF 7370 BETA a Nemzetközi Innovációs Különdíjat kapta a független és szakértő zsűritől. A kombájnban az MF betakarítógépek innovációinak egybeépítése, valamint a vadonatúj Skyline fülke került kiemelésre. A PowerFlow szalagos vágóasztal, a 600 mm átmérőjű cséplődob, a háromdobos MCS leválasztó rendszer, az 5 vagy 6 szalmarázóládás kivitel, valamint a takarékos SISU motorok együttes használata kiváló minőséget és alacsony költségeket garantál. A fülke pedig domború üvegfelületével, alapfelszereltség légkondicionálójával és bőséges helykínálatával győzte meg a döntnököket.

 

 

A Nemzetközi Prémium Oklevelet az MF 5600-as traktor nyerte. A traktor különlegessége, hogy háromhengeres motorral teljesíti az elvárásokat a 80-100 LE-es kategóriában. Az erőgép lejtős motorháztető kiképzése végett kiváló traktor homlokrakodáshoz, állattartó telepekre. Az egyel kevesebb hengerszám akár 20%-os üzemanyag megtakarítást is eredményezhet, valamint csökken a kopó és forgó alkatrészek száma is. Így a szerviz és üzemeltetési költségek is.

 

 

A harmadik díj magának a termékmegjelenítésnek szólt: Az Austro Diesel standja nyerte a fődíjat,a legjobb nagystand kategória első helyét. Az 1200 nm-es összesen 3 kombájn, egy bálázó, egy vetőgép, számos szemléltető modell és 13 traktor kapott helyet szellős tálalásban. Az épület dizájnja tükrözte az MF jelenkorát: modern, minőségi megjelenés, jövőbemutató megoldásokkal.