fbpx

A KITE Zrt. a fokozódó járványügyi helyzetben is folyamatosan működik tovább

Írta: Sándor Ildikó - 2020 szeptember 05.

A KITE Zrt. a fokozódó járványügyi helyzetben is folyamatosan működik tovább

A KITE Zrt. Operatív Törzse az elmúlt napok fokozottan emelkedő koronavírusos megbetegedéseinek esetszámai, valamint egy központi kollégájuk közvetlen érintettsége miatt újabb korlátozó intézkedések bevezetéséről határozott.

A KITE Zrt. vezetősége rendkívül fontosnak tartja, hogy – igazodva a kialakult járványügyi helyzethez–, előrelátó módon, közösen, minden lehetséges erőfeszítést megtegyen munkavállalói egészségének és a vállalat folyamatos működésének megőrzése érdekében.

Jelenleg egy igazolt koronavírus-fertőzött van a cég munkatársai között. A kontaktvizsgálatok megtörténtek, és a fertőző személy, valamint a vele kapcsolatban álló kollégák egyaránt hatósági házi karanténban tartózkodnak, a KITE Zrt. területére nem léphetnek be.

 

 

A KITE Zrt. a fokozódó járványügyi helyzetben is folyamatosan működik tovább

Kollégái egészégének megőrzése érdekében visszaállították a tavasszal bevezetett zónákat. Az otthoni munkavégzésre jogosult munkavállalóik szeptember 7-től a munkájukat a munkaszerződésükben erre kijelölt helyen kötelesek végezni.

Az árumozgás zavartalan biztosítása érdekében a KITE Zrt. Logisztikai Központjában szeptember 7-től újra bevezetik az A-B hetes munkarendet, és felkészülnek a további munkakörökben is ennek lehetőségére.

 

Vásárlóik számára továbbra is lehetséges a cég alközponti épületeinek látogatása az alábbi szabályok betartása mellett:

– belépés kizárólag a szájat és az orrot eltakaró eszköz (pl. orvosi maszk, sál, kendő) viselése mellett engedélyezett,

– a maszk viselése a partnerekkel egy légtérben tartózkodó munkavállalók számára is kötelező,

– biztosítani kell legalább 1,5 méter védőtávolságot a partnerek és a munkavállalók között.

– folyamatosan emlékeztetik partnereiket a bejárati ajtókhoz kihelyezett kézfertőtlenítők használatára is.

 

A cég vezetése a továbbiakban is kéri partnerei megértését és együttműködését a vásárlóik és kollégáik egészségének megőrzése, a fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében hozott intézkedések betartásában.

 

KITE Zrt.