A hegyvidékek specialistája terhelés alatt kapcsolható sebességváltóval

Lindner Lintrac LS

A Lindner két modellel bővíti a Lintrac sorozatát. A fokozatmentes Lintrac 90, 110 és 130 után a tiroli gyártó bemutatja az első terhelés alatt kapcsolható sebességváltóval rendelkező Lintrac modellt is. Az új Lintrac 95 LS és Lintrac 115 LS modellek a Geotrac 94 ep és a Geotrac 104 ep utódjai. Az új, Stage V. környezetvédelmi besorolású Perkins-Syncro motorokat használják. A Lintrac 95 LS modellben a 4 hengeres Perkins-Syncro Turbodiesel motor teljesítménye 102 lóerő. A forgatónyomaték 430 Nm 1500 min-1 fordulatszámon. A ZF 16/8 fokozatú sebességváltójához két terhelés alatt kapcsolható fokozat tartozik. Az axiáldugattyús szivattyúval ellátott nagy teljesítményű hidraulikus rendszer szállítási teljesítménye 80 l/min teljesítményt nyújt, és mint minden Lindner modell, külön olajháztartással rendelkezik. A vezetőfülke mechanikus rugózású.

A Lintrac 115 LS Perkins motorja 112 lóerős, a forgatónyomatéka 1500 min-1 fordulatszámon 450 Nm. A nagyobb Lintrac 115 LS modellben is a ZF vállalattól származó terhelés alatt kapcsolható sebességváltó található. A vezetési kényelemről a mechanikus rugózású, légrugós komfortüléssel ellátott TracLink vezetőfülke gondoskodik.

A Lindner programjában mindkét modell 4 fokozatú TLT-vel szerepel. Az elektronikus függesztőmű-szabályozás (EHR) automatikus vonóerő-szabályozással és helyzetvezérléssel (AHC) rendelkezik, amely pl. megkönnyíti az egyenletes szántást.

AHC EHR fokozatmentes Lindner Lintrac Perkins rugózás Stage V szivattyú TLT traktor