fbpx

Vicon BW 2250, az új önrakodó körbálacsomagoló

Írta: Szerkesztőség - 2013 december 18.

A Vicon BW 2250 egy új, önrakodós körbálacsomagoló, ideális a menet közbeni csomagoláshoz. Felvesz egy bálát és becsomagolja azt útban a tároló hely felé. Az új bálaátfordító készlet opcióként rendelhető hozzá, ez biztosítja, hogy a bála rakásolható legyen a sima oldalán.

Nagy sebességű csomagolás
A forgóasztalos bálacsomagoló nagy sebességű csomagolást biztosít, növeli a munkavégzés hatékonyságát, mivel csökkenti a minden egyes bála csomagolási idejét. A BW 2250 egy egyszerű és hatékony fogaskerék megoldást használ a forgóasztal meghajtásához, amely a nagy sebességet garantálja, csökkentve a kopást és maximálisan megbízható. A teljesen automatizált csomagolási folyamat a kezelő számára is megkönnyíti a munkát. A fülkén belüli elektronikus vezérlő az összes funkció kezelését leegyszerűsíti és tökéletesíti a maximális kényelem érdekében.

Csomagol miközben Ön a bálákat gyűjti
Az új BW 2250 egy önrakodó mechanizmus útján kíméletesen gyűjti össze és rakja le a bálákat. Felvesz egy bálát és becsomagolja, miközben Őn a tárolóba szállíthatja. A rakodás közben a bála egyenesen van felemelve, annak érdekében, hogy ne szennyeződjön be semmivel sem, amikor a bálát leteszi, akkor finoman végzi el, ahelyett, hogy lebillentené.

Hidraulikus bálaátfordító
A Vicon BW 2250 felszerelhető az újonnan kifejlesztett bálaátfordító renszerrel. Azáltal, hogy a becsomagolt bála a lapos oldalánál helyezik el, ahol a fóliarétegek száma a legnagyobb, a bála jobban védett a tárolás során. A bála fordító belsejében helyezkedik el a csomagoló, a két henger között, és hirdaulikusan működtethető. Amikor a bálát leresztik, a bála forgató automatikusan kitolja, majd elengedi óvatosan, anélkül, hogy károsítaná a fóliaréteget.

A BW 2250 ollós fóliavágó szerkezettel szerelt, amely a stretch fólia teljes szélességében egyenletes vágást biztosít. A csomagoló egy praktikus félautomata elektronikus joystick vezérléssel is kapható, az egyszerűbb és egyedibb működtetés érdekében.

www.vicon.hu