fbpx

Új virtuális kiállítási túra az Amazone-nál

Írta: Farkas Imre - 2020 augusztus 16.

Számos kiállítást és rendezvényt kellett visszavonni vagy elhalasztani ebben az évben. Tehát a mezőgazdasági kiállításokon a szokásos platformok, az innovációk és a mezőgazdasági gépek legújabb megoldásainak bemutatására jelenleg nem áll az érdeklődők rendelkezésére.

Így az Amazone egy digitális házon belüli kiállítást nyit, lenyűgöző betekintést nyújtva mezőgazdasági gépeinek precíziós világába. Az új, 360°-os túra az Amazone Group „Active Center”-ben, Hasbergen-Gaste-ban, Osnabrück közelében található. A látogató gyakorlatilag bármikor teljes körű áttekintést kaphat az intelligens növénytermesztéshez használt legkorszerűbb precíziós technológia széles skálájáról.

 

Az új, 360°-os túra az Amazone Group „Active Centerben – fotó: Amazone

 

A részletes információk és a műszaki adatlapok a bemutatott gépek, modellek és különféle témák bármelyikéhez hozzáférhetők, a megfelelő hotspotra kattintva. A kiválasztott berendezés legújabb bemutató videói is megtekinthetők. A digitális házon belüli kiállítás izgalmas lehetőséget kínál a kereskedőknek az Amazone precíziós világának gyors és közvetlen felfedezésére ügyfeleikkel. Bármely rajongó beléphet a rajongói üzletbe, megnézheti a jelenlegi akciókat, és körülnézhet a kis múzeumban is.

Forrás: Amazone angol nyelvű sajtóközleménye