fbpx

Az év közvetlen anyagbeszállítója az AGCO-nál az ATG Group

Írta: Farkas Imre - 2020 augusztus 15.

Az AGCO, a világ legnagyobb mezőgazdasági gépek gyártója, „Az év közvetlen anyagszállítója” elismerést az AGCO online észak-amerikai, 2020-os rendezvényén ítélték oda.

Az AGCO ezzel ismerte el a teljesítmény, a költség, az együttműködés, az innováció és az elszámolás terén tett kimagasló erőfeszítéseit a társaságcsoportnak. Az AGCO tisztviselői megjegyezték, hogy az ATG cégcsoport az egyetlen elismert gumiabroncs beszállító, amely az AGCO-val erőteljes koordinációt és összehangolást mutatott a gyártás hatékonyságának emelése érdekben.

 

„Az év közvetlen anyagszállítója” elismerést az AGCO online észak-amerikai, 2020-os rendezvényén ítélték oda az ATG Group-nak – fotó: AGCO

 

„Az AGCO számos beszállító képességeire támaszkodik a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb szállítás érdekében mezőgazdasági megoldások, kereskedők és termelők számára, szerte a világon. A 2020-as beszállítói rendezvényünkön elismerjük azokat, akik valóban kimagaslók a legjobb minőségű áruk, kapcsolatok biztosításában „- jegyezte meg John Shouse, az AGCO stratégiai árucsoport-menedzsere. Az Év Anyagszolgáltatóként az ATG kiemelkedő termékei és az együttműködés segített az AGCO-nak olyan innovatív megoldásokat kínálni, amelyek messze megelőzik a konkurenseket.

forrás: Alliance Tire Americas Inc. sajtóközleménye