fbpx

Új, vezérelt hárompont függesztés a LaForge-tól

Írta: Farkas Imre - 2020 szeptember 25.

A Laforge bemutatta az új DynaTrac precíziós vezetésű hárompont függesztés „Compact” elnevezésű verzióját, amely a közepes teljesítményű (70-150 LE) traktorokon alkalmazható a könnyű munkagépek precíz vezetésére.

A szántóföldi zöldségek és általában a speciális növények termelőinek piaci igényeit kívánják kielégíteni, akik termesztés minden szakaszában pontos munkagépvezetést igényelnek.

 

Most már kompakt méretben is rendelkezésre áll a DynaTrac irányított hárompont függesztés – fotó: https://www.laforgegroup.com/

 

A sorközművelő kultivátorok befogadására is tökéletesen alkalmas mindazok számára, akik precízen szándékoznak sorközművelést, növényápolást és gyomirtást végezni, a sorművelő kultivátor márkájának, típusának és korának korlátozása nélkül. A Laforge opcionális Vision optikai érzékelővel dolgozó precíziós csomagot kínál a DynaTrac vezetésére. A függesztő karok oldalirányú lebegő funkciója lehetővé teszi az eszközök irányítását oldalirányú erőfeszítések nélkül, ami javítja a munka pontosságát és csökkenti a művelőelemek kopását, növeli élettartamát.

 

 

Emellett az emelő függőleges lebegési funkciója is tökéletes talajkövetést biztosít a munkagép számára. Így az eszköz nem viseli DynaTrac Compact súlyát, így könnyebb irányítani. A vezérelt hárompont függesztés súlya megmarad a traktoron, és javítja annak tapadóképességét, ami pontosabb nyomvonal követést tesz lehetővé.