fbpx

Új önjáró etetőkocsi az Axiál Kft. kínálatában

Írta: Szerkesztőség - 2012 május 29.

2012. május 15-től megkezdte az RMH önjáró takarmánykeverő-kiosztó kocsik forgalmazását az Axiál Kft.
A vontatott takarmánykeverő és kiosztó kocsik terén azonban továbbra is az olasz Supertino márka képviseletét látják el hazánkban.

Az izraeli gyártó önjáró gépeinek forgalmazásával a cég a prémium minőséget igénylő, nagy állatlétszámú szarvasmarhatelepek igényeit is ki tudja majd a jövőben szolgálni. A gyártó nevéhez fűződik a legelső önjáró-önrakodó etetőkocsi kigondolása, legyártása, így a legnagyobb gyártási, felhasználói tapasztalat is náluk gyűlt össze.

Túlzás nélkül állítható, hogy az RMH etetőkocsikat minden szarvasmarha-tartásban járatos állattenyésztő ismeri, elismeri. Jellemző gépeikre a robosztusság, a részegységek többszörös túlméretezése, ami nagyban segíti, hogy az ágazatra jellemző, sokszor mostoha üzemeltetési körülmények között, fokozott igénybevétel mellett, hosszú távon is megállják a helyüket. Az RMH az önjáró etető kocsikat 13 – 30 m3 nagyságú tartállyal kínálja. Emellett vontatott függőleges tengelyű takarmánykiosztó kocsik, stabil takarmánykeverő berendezések, és takarmányszállító kamion felépítmények is szerepelnek kínálatukban.

A gyártó nemcsak gépeiben kínálja a 21-ik századi technológiát, hanem a FARM MANAGEMENT szoftvercsomaggal teljes megoldást kínál a szarvasmarha telepeken az etetés irányítására, online ellenőrzésére, a TMR összetevők készletnyilvántartására.

 
CÍMKÉK axiál