fbpx

Teljesen új Massey Ferguson 7600-sorozatú traktorok 185-től 235 LE-ig

Írta: Szerkesztőség - 2011 november 30.

A teljesen új MF 7600-as széria bevezetésével a Massey Ferguson négy nagyteljesítményű, sokoldalú traktormodellt jelenít meg a piacon.

Ezek a gépek a jól bevált, díjnyertes technológiát a legújabb, kis fogyasztású motorokkal ötvözik. Továbbá az új traktoroknak – az MF-hagyományokat követve – kiváló a kezelői kényelme, az átalakított vezérlőkaroknak és újratervezett fülkének köszönhetően. Az MF 7600-as széria Dyna-6 (fél-powershift) vagy Dyna-VT (fokozatmentesen változtatható áttételű) sebességváltóval egyaránt rendelhető. Az MF 7600 mindegyik modelljének meghajtásáról AGCO SISU POWER „e3” motorok gondoskodnak, amelyek 2. generációs Szelektív Katalitikus Redukciós (SCR) technológiával vannak ellátva. A motorok 185-235 LE teljesítménnyel, valamint 6,6 és 7,4 l-es hengerűrtartalommal rendelkeznek.

A hatékony hajtómű és korszerű erőforrások kettőse jelentősen csökkenti az üzemanyag-felhasználást. A megfelelő modell kiválasztását a különböző használati igényekhez tervezett, három eltérő felszereltségi szint segíti. A teljesen áttervezett fülke nagyobb helykínálatot és jobb kilátást biztosít. Külsőleg az MF 7600-as traktorok a „nagytestvér” MF 8600-as szériájú erőgépeken bevezetett formai elemeket követik.Lőwi BarnaAustro Diesel GmbH[m3 id="megjelent-gm" ev="2011" ho="09" honev="szeptemberi"]>