fbpx

Utolsó darabok: SIP kaszák, rendterítők akcióban

Írta: Gépmax.hu - Hirdetés - 2021 április 01.

Érdemes előre gondolkodnia a szálastakarmány-betakarítás kapcsán, és még most beszereznie az új SIP eszközöket a KITE Zrt.-től, hiszen egyes kaszák, rendterítők remek áron érhetők el csupán a meghatározott készlet erejéig! Ráadásul az új SIP-re 2 vagy 3 év gyári garancia is jár!

 

SIP

 

Miért a SIP kasza, rendterítő, rendsodró?

A SIP immáron több mint 60 éves múltra tekint vissza, így az ez idő alatt felhalmozott tudás, tapasztalat és innováció ölt testet minden egyes új SIP eszközben. Köszönhetően a rengeteg számítógépes tervezésnek, az anyagminőségnek és a széleskörű szántóföldi teszteléseknek, a SIP gépeket három jellemzővel lehet illetni: tartósak, hatékonyak, könnyen kezelhetőek.

 

SIP

 

Az egyszerű és tartós konstrukciónak köszönhetően rövid időn belül beüzemelhetőek az eszközök, így Önnek több ideje marad az effektív munkavégzésre. A könnyű kezelhetőség, a csatlakoztatás, a szállítás és a manőverezés csupán néhány olyan tulajdonság, amivel az új SIP munkagépek jellemezhetőek. Ráadásul egyes új SIP eszközökre 2, illetve 3 év gyári garancia is jár!

 

SIP

 

2021. április 01. – 2021. május 30. között egyes SIP eszközök remek áron vásárolhatóak meg csupán a meghatározott készlet erejéig vagy visszavonásig, KITE géptelepi átvétellel. A pontos specifikációért és a teljes körű részletekért keresse fel KITE gépértékesítőjét!

 

SIP SILVERCUT 270SRC függesztett gumihengeres szársértős kasza már nettó 8 500 EUR-tól!

  • hidraulikus felfüggesztés a tökéletesen egyenletes vágásmagasság eléréséhez
  • robusztus függesztőváz
  • DDSS tárcsahajtási biztonsági rendszer
  • CSS ütközés biztonsági rendszer
  • HARDOX acélból készült, speciális formájú tárcsák, QCS gyorscserélésű pengékkel

 

SIP

 

SIP SPIDER 555/4 függesztett rendterítő már nettó 5 200 EUR-tól!

  • robusztus öntöttvas ház – olajfürdőben forgó fogaskerekek
  • kis rotorátmérő, 4mm vastag acéllemezből gyártva, ami biztosítja a nagy területteljesítményt és a tökéletes szórásképet
  • csőből készült rugós ujjtartó karok, melyeken masszívan vannak rögzítve az eltérő hosszúságú rugós ujjak a lehető legprecízebb talajfelszín-követés eléréséhez
  • karbantartásmentes ujjas tengelykapcsolók

 

További termékek a KITE Zrt. forgalmazásában.