fbpx

Nagyobb permetezési kényelem a ProfiClick egységgel

Írta: Szerkesztőség - 2015 június 07.

Az új ProfiClick-kapcsolószekrény még nagyobb használati kényelmet nyújt azon Vásárlóink számára, akik az UF függesztett permetezőgépeket valamint az UG és UX vontatott permetezőgépeket szeretnék vezérelni a munkagép-specifikus Amaspray+ egységgel. Így a ProfiClick különböző billentő- és fordító-kapcsolóval van felszerelve annak érdekében, hogy a permetezőgép szórókeret- és kormányzási funkcióit kényelmesen lehessen használni.

A ProfiClick kényelmes elhelyezése az Amaspray+ kezelőegységen

Speciálisan a szórókeret-döntés pontosításához vagy a manuális kormányzás-pontosításhoz állnak fordítószabályzók rendelkezésre, melyeket – a középállásba kattanással beállásnak köszönhetően – haladás közben „vakon“ is lehet működtetni. Hasonlóképpen az az előnyt is nyújtja a ProfiClick, hogy az automatikusról a kézi kormányzásra történő egyszerű átkapcsolással a fordulóban történő tolatás vagy a lejtőn történő ellenkormányzás jelentősen egyszerűbb. Valamennyi kezelőszerv ergonomikus elhelyezésű, és közvetlenül van a funkcióval összekötve. Így a vezető teljes mértékben a vezetésre tud koncentrálni.

Valamennyi kezelőszerv ergonomikus elhelyezésű, és közvetlenül van a funkcióval összekötve

A ProfiClick egységet a „Profi nyitás I“ opciós felszereléssel együtt lehet használni. Ezzel a magasság-állítást, a nyitás-zárást, az egyoldali nyitást, a szórókeret szélességének csökkentését és dőlésbeállítást elektrohidraulikusan egy hidraulika körrel lehet vezérelni. Ennek a felszerelésnek az egyszerű kezelés mellett az az előnye, hogy a traktoron elegendő az egyszeres működtetésű vezérlőegység és egy nyomásmentes visszatérő vezeték a permetezőgép használatához.

 
CÍMKÉK amazone