fbpx

Műtrágyaszóró sorozattal bővült az Unverferth kínálata

Írta: Farkas Imre - 2020 május 27.

Az eddig hat márkát tulajdonló Unverferth Manufacturing Co. Inc. bejelentette, hogy felvásárolja a vontatott és felépítményes műtrágyaszórók innovatív gyártójának számító, Iowa állambeli Oelwein-ben található Force Unlimited-et.

A termékcsalád felhasználóbarát modelleket tartalmaz állítható kijuttató rendszerrel, amelyek biztosítják a granulált műtrágyák, mészpor, baromfi-alom és komposzt egységes, előírt mennyiségű kijuttatását a szántóföldön. A csúcsminőségű Pro-Force műtrágyaszórókat rozsdamentes acélból gyártják, hogy a legnagyobb oxidációs ellenállást biztosítsák, precíziósan megmunkált alkatrészekkel, a precíz változó sebességű műtrágya-kijuttatás érdekében.

A Pro-Force FL 1450 vontatott műtrágyaszóró, már az új tulaj márkaneve alatt – fotó: https://www.umequip.com

 

„Az Unverferth Manufacturing szándékában áll a Pro-Force műtrágyaszóró-kínálat bővítése szélesített kereskedői hálózattal és folyamatos termékfejlesztéssel. Ezenkívül bővített gyártási kapacitást biztosítanak az értékesítés folyamatos növekedése, a kiváló minőségű gyártás fenntartása, valamint a piacon nyújtott támogatás mellett azoknak a termékeknek, amelyeket az elmúlt 17 évben fejlesztettünk és gyártottunk. ” – mondta a fúzióról Force Unlimited alapítója, Stan Duncalf, aki csatlakozik az Unverferth csapatához a termékfejlesztésére és kutatására összpontosítva.

Már Unverferth emblémával, a Pro-Force 2050 műtrágyaszóró felépítmény Challenger – TerraGator TG8400B eszközhordozón – fotó: https://www.umequip.com

 

Az ohio-i Kalida-ban székelő Unverferth Manufacturing elnöke, Larry Unverferth közölte: „Bízunk benne, hogy folytatjuk a Force Unlimited innovatív műtrágyaszóróinak sikereit és kibővítjük kínálatát, hogy innovatívabb műtrágyaszóró sorozatot állítsunk elő a nagyobb terméshozam érdekében, miközben csökkentjük a káros környezeti hatásokat. Az új portfólió kiegészíti a jelenlegi műtrágya-kijuttatási termékeinket, illetve az Unverferth teljes választékot nyújt a mezőgazdasági kiskereskedők és a mezőgazdasági termelők számára.