fbpx

Megújult a Michelin weboldala

Írta: Szerkesztőség - 2011 augusztus 03.

A Michelin elindította megújult magyar nyelvű honlapját, amely új arculattal és szolgáltatásokkal bővült. A könnyen kezelhető és felhasználóbarát felület gazdag tartalmat kínál és lehetővé teszi, hogy interaktívan ismerkedjenek a márkával a weboldalt böngeszők.

 

 

Az új oldalak fejlesztésekor a Michelin célja az volt, hogy egy olyan digitális platformot kínáljon a vásárlóknak, ahol a gumiabroncsok széles választéka megtalálható, modern, érdekes információkkal kiegészítve. Az új weboldal választ ad a vásárlók abronccsal kapcsolatos kérdéseire, ugyanakkor a vezetőknek hasznos termékinformációkat, használati tippeket ad a Michelin abroncsokat illetően; bemutatja azokat az egyedi előnyöket, melyeket a Michelin márka kínál számukra.
A számos cikk, abroncshasználathoz kapcsolódó tanács, részletes termék- és technikai információ mellett egy új keresővel is bővült az oldal, mellyel az járművezetők könnyen találják meg a közelükben lévő abroncskereskedéseket. A speciális kereső a ViaMichelin segítségével mutatja meg a szervizek listáját, melyek között a Michelin kiemelt partnereit, a Michelin Minősített Szakszervizeket is megtaláljuk. Ezeket a szakszervizeket független cég auditálja évente, magas színvonalú műszaki és ügyfélkapcsolati szolgáltatást nyújtanak. Emblémájukat, részletes listájukat a vásárlás menü tartalmazza.
A megújult honlapon számos videoanyag is található, a Michelin magyarországi tevékenységét, a helyi közösségek életében való felelős részvételt is bemutatják, továbbá számos linket találunk, melyek a Michelin mobilitáshoz kapcsolódó szolgáltatásaihoz, a ViaMichelinhez vagy a híres Michelin útikönyvekhez kalauzolják a weboldal látogatóit.

http://www.michelin.hu/

 
CÍMKÉK michelin