fbpx

Limitált széria modellcsere előtt

Írta: Gépmax.hu - Hirdetés - 2020 október 25.

Fendt 700 Vario S4

Az idő még soha nem volt ennél megfelelőbb: szerezzen egyet az utolsó Fendt 700 Vario-ból, különösen vonzó feltételekkel, még a közelgő modellcsere előtt! Kérjen ma nem kötelező érvényű ajánlatot vagy gépbemutatót értékesítési partnerétől, és élvezze az első osztályú vezetési kényelmet, a hatékony technológiákat és a kompromisszum nélküli minőséget. Meg fogja érezni, hogy mennyi tapasztalat van a Fendt 700 Vario-ban.

 

 

A PERFEKCIONISTA

Csak jónak lenni nem elég. Csak a traktor és a vezető közötti tökéletes együttműködés ad megfelelő eredményt. Annak érdekében, hogy mindennapi munkája tökéletessé váljon, a Fendt 700 Vario legjobb megoldásait egyesítettük – az erő és a manőverezés tökéletes egysége, a pontosság, a megbízhatóság, a funkcionalitás és a kényelem érdekében.

A Fendt 724Vario DLG powermix teszt (2016. január) eredménye: 255 g/kWh és csak 13,8 g/kWh AdBlue üzemanyag-fogyasztás, kategóriagyőztes.

 

Kényelmes légrugós vezetőülés, párnázott utasülés
Kényelmes légrugós vezetőülés, párnázott utasülés

 

MIVEL A SOKOLDALÚSÁG A TÖKÉLETESSÉG RÉSZE, A FENDT 700 VARIO SZÁMOS OLYAN FUNKCIÓT KÍNÁL, AMELYEK MEGKÖNNYÍTIK A MINDENNAPI ÉLETET

  • Megnövelt emelési kapacitás: 10 360 daN.
  • 14 tonna megengedett össztömeg.
  • Nagy hasznos terhelhetőség 6200 kg-ig.
  • Load-sensing szivattyú alapesetben 109 l/perc, opcionálisan 152 l/perc vagy 193 l/perc térfogatárammal.
  • Négy, névleges fordulatszámú, hátsó kardántengely.
  • 1000E TLT.
  • Tier4 final károsanyag-kibocsátási szintnek megfelelő motor.
  • 300°-ban törlő ablaktörlők.
  • A LED-es fényszórók új generációja.
  • A Varioterminal 10,4”-os okostelefon-megjelenésű optikával, érintő és billentyű használatával.
  • Variotronic automata kormányzás és telemetriai funkciók.

 

Tágas fülke, remek körkörös kilátás
Tágas fülke, remek körkörös kilátás

 

TÖKÉLETESEN FELSZERELT

Ideális nyomvonal talajművelés közben, pontos csatlakozósorok vetéskor, tökéletes vágás kaszáláskor – a Fendt 700 Varióval tökéletes lesz a munkája, és rendkívül elégedett lesz az eredménnyel. A számos interfész és automatikus funkció maximális sokoldalúságot kínál az eszközök csatlakoztatásakor. Az erős hidraulika megkönnyíti és kibővíti az alkalmazások skáláját a maximális hatékonyság és a legjobb termelékenység érdekében.

A Fendt 700 Vario teherhordó szerepét a robusztus öntött félkeret veszi fel, megengedett össztömege 14 tonna. A nagy, 6020 kg-os hasznos teher mellett a kompakt nagy traktor rengeteg tartalékot kínál a nehéz munkagépekhez.

ERŐTELJES HIDRAULIKA

A Fendt 700 Vario terhelésérzékelő szivattyúja 193 liter/perc szállítási sebességgel valós teljesítményt nyújt a hidraulika számára. Ez a szivattyúméret a Profi és a ProfiPlus felszereltség esetén a legigényesebb feladatok számára is elegendő hidraulikateljesítményt biztosít. E szivattyúkapacitással a motor fordulatszáma alacsony lehet, és így az üzemanyag hatékonyan megtakarítható a teljesítményigényes tevékenységek során.

 

A tetőbe ívelt szélvédőn keresztül kényelmesen rálátni a kiemelt homlokrakodó kanalára
A tetőbe ívelt szélvédőn keresztül kényelmesen rálátni a kiemelt homlokrakodó kanalára

 

SÚLYEMELŐ A LEGJOBB FORMÁBAN

A merev felépítésű Fendt 700 Vario emelőereje 104 kN- a legnehezebb munkagépeket is képes felemelni. A komfort mellső emelőművel, terhelésszabályzással a munkagép súlyának egy része célzottan átvihető az első tengelyre. A terhelésszabályzás mértéke pontosan beállítható a speciális, kettős működésű elülső kapcsolószelepnek köszönhetően. Egyrészt ez biztosítja, hogy a traktor mindig biztonságosan kormányozható legyen, másrészt pedig biztosítja, hogy az elülső szerelt munkagépet csak az adott munkához szükséges talajnyomással alkalmazzák.

A Fendt 700 Vario S4 kizárólag ProfiPlus felszereltségben érhető még el, mely tartalmazza a 2 cm pontos automata kormányzást. Igény esetén szakaszolással (Section Control) és helyfüggő inputanyag-kijuttatással (VRC) is bővíthető a felszereltség. E típust már nem gyártják, csak a készlet erejéig elérhető.

 

Szerző: Fodor Mihály