fbpx

Kis traktor, nagy megtakarítás

Írta: Szerkesztőség - 2015 szeptember 17.

Ugye ismeri azt az érzést, hogy néha kis pénzből is lehet szembetűnően jól járni? Nos, tudunk egy traktorcsaládot, amelyikkel pontosan ezt élheti át. Kistraktor vásárlását tervezi? Akkor ne lapozzon tovább, amíg meg nem ismeri a Jinma traktorokat.

Jinma, azaz: arany ló. Jó lesz megtanulni a márkanevet, hiszen a Magyarországon működő több mint 1 000 ilyen típusú traktor hamarosan presztízs-nevet csinál a pár éve még talán idegenül hangzó, mára azonban már világszerte megismert kínai szócskából.

A Jinma az egyetlen kínai traktor, amelyik világkarriert futott be, a használói legnagyobb megelégedésére. És hogy miért döntsünk mellette? A válasz nem nehéz: azért, mert messze a legjobb az értékarányos kihasználhatósága. Mit is jelent ez?

Először is azt, hogy feltűnően olcsó traktorokról van szó; másodszor pedig, hogy ezek kimondottan megbízható gépek, évekig nem kell hozzájuk nyúlni, az üzemeltetésük gazdaságos. És még valami, amire néha olyannyira vágyik minden gépjármű-tulajdonos: a Jinma traktorok nem igényesek, sokszor házi szerszámokkal is könnyen javíthatók.

Az alkarész-ellátottságuk kifogástalan, a viszonteladók mindenből tartanak raktárkészletet. Emellett minden munkaeszköz – eke, tárcsa, kultivátor, talajmaró, gödörfúró, faaprító, tolólap, árokásó, stb. – csatlakoztatható hozzájuk, és mind kapható is a forgalmazóinál.

És kinek érdemes Jinma traktort vennie? Alkalmas kertészeti kultúrákhoz, növényházba, ültetvényekhez, családi gazdaságoknak, állattartóknak – egyszóval mindenkinek, aki szeretné kihasználni a piacon kapható legkisebb nyomtávú, legkarcsúbb traktor előnyeit.

A forgalmazó az összes szokásos fizetéskönnyítési módot kínálja vásárlói részére.

A viszonteladó és szervizpartnerek neve és elérhetősége megtalálható a www.jinma.hu honlapon.




CÍMKÉK traktor