fbpx

LEMKEN őszi talajmunka-gépek a Magtár Kft.-től!

Írta: Szerkesztőség - 2015 szeptember 21.

Az immár 25 éves Magtár Kft. minőségi termékkínálatáról és szolgáltatásairól ismert a magyar mezőgazdasági géppiacon. Üzleti kapcsolatait mind beszállítóival, mind pedig ügyfeleivel hosszú távra építi ki.

Ennek megfelelően termékpalettáját is jól megfontolt döntések alapján bővíti és alakítja át. A Lemken cég minőségi munkagépei tökéletesen illeszkednek a jelenlegi termékkínálatba.

A több mint 200 éves múltra visszatekintő Lemken jelenleg is családi tulajdonban működtetett vállalat, amelynek vevőközpontú üzletpolitikája egybecseng a Magtár Kft. filozófiájával. A Lemken talajmunkagép-specialista, amely Németországban robusztus, megbízható eszközeivel a legelismertebb mezőgazdaságigép-gyártók közé tartozik.

Hazánkban a LEMKEN márka elsősorban ekéivel vált ismertté. Jelenlegi termékkínálatában is ezen eszközök között a legszélesebb a választéka. Az EUROPAL, VARIOPAL és JUWEL függesztett ekék 2-6 fejes kivitelben, mechanikus vagy hidraulikus fogásszélesség-állítással rendelhetők, szinte bármilyen igényt kielégítő felszereltséggel, 50-350 lóerős univerzális kerekes traktorokhoz.

A DIAMANT és TITAN féligfüggesztett, valamint szállítókocsis változatai 5-12 fejes kivitelben akár a legnagyobb teljesítményű nehéz-univerzális, törzscsuklós vagy hevederes traktorok munkaeszközei. A LEMKEN DuraMaxx ekefejek élettartama a normál kivitelhez képest közel 75%-kal nő, a csere időtartama 80%-kal csökken!

AKCIÓ A TARLÓHÁNTÓ ESZKÖZÖKRE, TÁRCSÁKRA, SZÁNTÓFÖLDI KULTIVÁTOROKRA A MAGTÁR KFT.-NÉL!

A nyári vagy őszi tarlóhántáshoz, a forgatás nélküli talajműveléshez a LEMKEN HELIODOR tarlóhántó rövidtárcsák, a RUBIN 9 kompakt nehéztárcsák, RUBIN 12 tárcsás nehézkultivátorok, KRISTALL és KARAT szántóföldi kultivátorok választéka kínál széles körben alkalmazható eszközöket. A Lemken egyedülálló GIGANT eszközhordozója a Heliodor, a Rubin 9 és a korábban említett Kompaktor egységgel kombinálva akár 9-12 m munkaszélességű művelőelemeket biztosít, megfelelő munkaeszközt kínálva a nagygazdaságok erőgépei számára. A GIGANT-ra szerelt elemek egyenként is használhatóak függesztett eszközként.

A Lemken gabonavetőgépek a nyugat-európai és a magyar piacon is már egyaránt bizonyítottak. A mechanikus magadagolású SAPHIR 7 és 8 típusok a ZIRKON forgóboronára építve nagy teljesítményű egymenetes magágykészítő-vetőgép kombinációk. A SOLITAIR 8 és 9 pneumatikus vetőgépek a forgóborona mellett HELIODOR vagy RUBIN rövidtárcsával is kombinálhatók. A SOLITAIR 9-HELIODOR kombináció így egy egyedülállóan univerzális eszköz, amely vetőgépként, talajművelő vetőgépként és rövidtárcsaként is használható. A SOLITAIR 12 gabonavetőgépek 8-12 m munkaszélességben, 5800 literes magtartállyal a legnagyobb gazdaságokban dolgoznak, napi több száz hektár területteljesítménnyel.

A talajmunkagépek kínálatát a KORUND függesztett kombinátorok, a SYSTEM KOMPAKTOR magágykészítő nehéz kompaktorok, a ZIRKON forgóboronák és a TOPAS, DOLOMIT, LABRADOR eszközök teszik teljessé.

A növényápolás területén is széles a Lemken kínálata. A SIRIUS függesztett, a PRIMUS, ALBATROS vontatott szántóföldi permetezők munkaminősége és ergonomikus kezelhetősége kiemelkedő, az opcionális ISOBUS-vezérlés és GPS-szakaszolás a precíziós növénytermesztés egyik alapeszköze.

A LEMKEN és a Magtár Kft. 2015-ben is elkötelezett szakmai partnere a hazai gazdáknak. Válassza a LEMKEN gépeket a Magtár Kft.-től, előrendelési kedvezménnyel!

A termékekről bővebben: www.magtarkft.hu