fbpx

Két új modellel bővűlt a Househam kínálata

Írta: Szerkesztőség - 2012 november 06.

A HOUSEHAM SPRAYERS az Egyesült Királyság piacvezető önjáró szántóföldi vegyszerező gyártója, az összes Angliában eladott gép több mint negyedét a HOUSEHAM által gyártott típusok adják. A gyár kínálata lefedi a függesztett, vontatott és önjáró vegyszerezők palettáját is. A gépek tervezése és az önjáró gépek gyártása az angliai Lincolnshire-ben, a vontatott és függesztett gépek gyártása pedig hazánkban, Debrecenben történik.

 

 

Október végén mintegy ezer gazda, újságíró és a kereskedők jelenlétében, nagyszabású bemutató keretében leplezték le a gyár két legújabb fejlesztésének eredményét a MERLIN és SPIRIT névre hallgató modelleket.
A MERLIN 3000, 4000, 5000, 6000 literes tartálytérfogattal és 24-36 méteres keretszélességgel és 1,1 méteres hasmagassággal készül. A gép meghajtásáról 170 LE-s CATERPILLAR motor gondoskodik, az új fülke a korábbiaknál sokkal tágasabb és kényelmesebb.

 

 

A SPIRIT rendkívül könnyű építésű modell, száraz tömege a 6000 kg-ot sem éri el. A 3000 literes tartállyal és 24 méteres kerettel szerelt, könnyen kezelhető és robosztus gépet 140 LE-s CAT motor mozgat.

 

 

www.valkon.hu