fbpx

Itthon is tarolt a Fendt 900-asa

Írta: Kohout Zoltán - 2020 január 03.

Az AGROmashEXPO-n is bemutatják természetesen az Év traktorának megválasztott, hazai elismeréssel is méltatott erőgépet.

Mivel lett a világ legjobb traktora tavaly a Fendt Vario 900-as szériája? Vélhetően nemcsak a beépített alacsony fordulatszámon üzemelő MAN motor és a Fendt 1000-es szériában már kitűnően vizsgázó VarioDrive hajtáslánc miatt, hanem olyan gyári opciók révén is, mint a talajtaposást csökkentő VarioGrip abroncsnyomás szabályzó rendszer vagy az irodával szinte on-line „kommunikáló” Fendt Connect rendszer miatt is.

Hogy nem csupán hangzatos vonásokról van szó, azt az is bizonyítja, hogy a Fendt akár 8 évre vagy 8000 üzemórára kiterjesztett garanciát is kínál e szériához. Továbbá választható a vezetőfülkébe 4.1 hangrendszer mélynyomókkal vagy kézmosótartályt és szerszámosláda is. Az automata kormányzás immár alapfelszereltségnek számít e szériánál, de e rendszer is bővíthető AutoTI-nel, Section Controllal, VRC-vel, kontur asszisztenssel.

Az Axiál Kft. által forgalmazott traktor Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés kategóriában nagydíjat kapott 2019-ben.

CÍMKÉK év traktora