Íme, az év traktora a Massey-től!

Kategóriája legalacsonyabb fogyasztása, nagy vonóerő és kényelem a közúton, hatékonyság és kiemelkedő kezelési élmény – e szempontok győzték meg az idei SIMA-kiállítás szakmai zsűrijét.

Idén saját kategóriájában a Massey Ferguson 7719 S lett az Év Traktora a SIMA kiállításon. Kategóriája legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztása mellett az élenjáró motortechnológia és a rendkívül hatékony hajtáslánc, illetve a kimagasló kezelési élmény jellemzi a traktort, amelynek motorja AGCO POWER 6,6 literes/6 hengeres dízel, amely 185 (EPM rendszerrel 210) LE-s teljesítményre képes, a Dyna-6 modelleket alapáron új, 40 km/h Super Eco sebességváltóval szerelik, amely 40 km/h sebességnél csökkenti a motor fordulatszámát, ezáltal a legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztást garantálja, és mérsékeli a menetzajt a géppel végzett szállítási feladatok során.

A Massey Ferguson 7719 S-nek tengelytávja 3 méteres, így e hosszú tengelytávok javítják a gép stabilitását, akár nagy tömegű munkaeszközzel, akár anélkül dolgozik, emellett nagy vonóerőt biztosítanak a szántóföldi munkákhoz, továbbá fokozzák a kezelő kényelmét a közúti szállítás során.

 


év traktora kiállítás vonóerő