fbpx

Ajándék after-sales utalvány, ha most vesz használt John Deere kombájnt a KITE-től!

Írta: GÉPmax - Hirdetés - 2021 szeptember 27.

Vásároljon használt John Deere kombájnt 2021. szeptember 22.-2021. november 15. között a KITE Zrt.-től, és most egyes gépek mellé ajándék 500 000 Ft vagy 1 500 000 Ft értékű after-sales utalványt kaphat a kombájn értékétől függően, amit alkatrészre vagy szervizszolgáltatásra is fordíthat a KITE-nél!

 

használt kombájn
Ajándék 500 000 Ft vagy 1 500 000 Ft értékű after-sales utalványt kaphat a kombájn értékétől függően

 

KITE szervizszolgáltatás: több mint 300 fős szervizapparátus

A több mint 300 fős, terv szerint képzett szervizapparátus közvetlen John Deere gyártói háttértámogatással segíti a gazdálkodókat a problémáik megoldásában. A javításokhoz, karbantartásokhoz európai szintű és rövid határidejű szervizszolgáltatással, országos lefedettségű hálózattal, jelentős szervizműhelyi kapacitással állnak partnereik rendelkezésére.

képalá seo: alkatrészellátás KITE

 

alkatrészellátás KITE
24 órás alkatrészellátással állnak partnerei rendelkezésére a KITE-nél

 

Alkatrész-értékesítés: az ország egész területére, rövid szállítási határidővel

A KITE Zrt. által forgalmazott valamennyi gépmárkájához teljes körű alkatrészellátást biztosít. A cég logisztikai háttere lehetővé teszi, hogy a KITE raktárakból az ország bármely pontjára, rövid szállítási határidővel tudjanak alkatrészeket szállítani. Ráadásul a 24 órás alkatrészellátásuk hátterében a saját raktárkészleteiken felül a John Deere európai és amerikai raktárkészletei is a rendelkezésükre állnak, melyekből naponta menetrend szerinti KITE járatok szállítják az árut a vevőkhöz.

 

Érdemes tehát felkeresnie KITE gépértékesítőjét az akció részleteiről, ha használt John Deere kombájn vásárlásán gondolkozik!