fbpx

Hardi, a permetezőgép

Írta: Szerkesztőség - 2014 szeptember 17.

A Hardi több, mint 50 éve kizárólag permetezőgépek gyártásával foglalkozó specialista. Kínálatában a legkisebb kézi és háti permetezőktől kommunális permetezőgépek mellett a szántóföldi függesztett, vontatott és önjáró permetezőgépeken át minden növényvédelmi munkára megtaláljuk a megfelelő eszközt.

A dániai székhelyű gyártó gépei a világon több mint 120 országban bizonyítottak. A Hardi termékei megközelítőleg 20 éve vannak jelen a magyar piacon. A magyar piac magas elvárásainak megfelelve, a nagy kapacitás, a kijuttatási pontosság, a megbízhatóság és a nagy terület teljesítmény melletti hosszú élettartam jellemzi a Hardi permetezőgépeit. Magyarországon a vontatott szántóföldi permetezőgépek piacán a legnagyobb darabszámban Hardi permetezőket találunk. A Hardi 2007 óta töretlenül piacvezető a növényvédelmi szegmensben.

A permetezés specialistája több ezer Hardi felhasználó tapasztalata alapján folyamatos részletekig kiterjedő kutatás és tervezés után jelenik meg olyan meghatározó fejlesztésekkel mint, a Twin Force levegőrásegítés, a SafeTrack nyomkövetés vagy az új Dynamic Fluid 4 folyadék áram vezérlés. A Hardi szántóföldi kínálatában a függesztett MASTER permetezőgépek mellett a középkategóriás RANGER vontatott gépek szerepelnek a kisebb terület teljesítményű szegmensben. A felső kategóriás gépek közül a NAVIGATOR az egyik leggazdagabban felszerelhető nagy teljesítményű munkavégzésre kialakított vontatott permetezőgép. A COMMANDER a jelenlegi növényvédelmi technika csúcsát képviselő precíziós permetezőgép. Az idei évtől a megújult nagy hasmagasságú önjáró permetezőgép az ALPHA evo XL volt az egyik legnépszerűbb önjáró gép a hazai piacon.

2014-től a Dorker Kft. új forgalmazóként kapcsolódik be a Hardi magyarországi sikertörténetébe. Hamarosan teljes értékű forgalmazóként képviselve a Hardi termékeket, hiszen a Hardi forgalmazói csapatában világszerte több mint 2000 szakember folyamatos technikai és növényvédelmi szakoktatása folyik évente.

[wcm-show id=106860]