Gigantikus permetező új tartállyal

Az új tartállyal szerelt permetező háromféle, 11 000, 12 000, 13 500 literes befogadó kapacitással áll rendelkezésre a felhasználók számára.

A főtartály hullámtörőkkel van ellátva és a belsejébe van integrálva a 900 literes tiszta vizes tartály, a főtartály tisztításához. A hatalmas tartálytérfogatnak köszönhetően egy műszaknapon nagyon kevés időt kell feltöltésre fordítani. A hátsótengely kormányzású, légrugós lengéscsillapítású, BPW tandem tengelyének kerek háromféle 380/90 R46; 460/85 R42; és 520/85 R38 méretű abroncsozással választhatók.

Európa legnagyobb vontatott permetezői közé tartozik a Gigant – fotó: http://www.agrio-sprayers.eu

A permetező 24-36 méteres munkaszélességű kerettel érhető el, de a hatalmas méretek ellenére, még a legnagyobb kerékmérettel és 36 m keret-szélességgel is, a szállítási magasság nem lépi túl a 4 métert. A tengely alatti szabad magasság 60 cm, ami biztosítja a fejlettebb növényállományban és növénysérülés nélkül végezhető munkát. A permetező vezérlése SPRAYDOS elektronikával történik és munkaszélességtől függően 6-8 szekcióra szakaszolható a keret. A permetező kijuttató rendszerének kiszolgálásáról 30 méteres munkaszélességig egy, felette pedig két darab szivattyú gondoskodik.

agrio gigant növényvédelem permetezés permetező