fbpx

Tavaszi használt gép akció a KITE-nél!

Írta: - 2022 április 06. -Hirdetés
Kite

Még nem késő beszerezni akár a tavaszi munkákhoz is a megfelelő új vagy használt mezőgazdasági gépét. Tekintse meg a legújabb KITE akciós gépajánlat kiadványt, amelyben összesen 93 db különböző márkájú akciós motoros gépet és egyéb munkagépet is megtalál!

A KITE Zrt. immáron több évtizede foglalkozik használt gépek forgalmazásával, ahol évente sok száz eszköz talál gazdára. A KITE ezen gépeinek forrását egyrészt az új gépek eladásakor történő, használt eszközök beszámítása, másrészt a külföldről beszerzett, kevés üzemórás, prémium gépek adják.

Kite

A kínálatban a motoros gépek (traktor, kombájn, szecskázó, rakodó, önjáró permetező stb.) mellett számtalan egyéb munkagép és eszköz is elérhető, legyen az vetőgép, permetezőgép, műtrágyaszóró, bálázó, pótkocsi, tartálykocsi, kasza vagy éppen talajművelő.

Kite

Ráadásul széles márkakínálatból is válogathatnak a leendő vásárlók, hiszen John Deere, JCB, Claas, New Holland, Case, Massey Ferguson, Landini, MTZ, Zetor, Challenger, Hagie, Hardi, Bobcat, Vaderstad, Monosem, Kverneland, Krone, Kühn, Rabe, Rauch és egyéb márkák gépei is elérhetők készlettől függően.

Kattintson és tekintse meg a legújabb akciós használt gépeket tartalmazó kiadványt gépárakkal!

Kite