fbpx

EuroTier ezüstérmes a SILOKING új fejlesztése

Írta: Farkas Imre - 2024 október 04.

A SILOKING új, a keverőcsigán elhelyezett állandó mágnesét ezüstéremmel tüntették ki az EuroTier Innovation Awardon. A piacon lévő többi terméktől eltérően az új mágnesház levehető a mágnesről. Ezért a leválasztott fémrészek biztonságosan és egyszerűen eltávolíthatók.

Az innovatív kialakítás lehetővé teszi a SILOKING mágnesének és a háznak a szétválasztását. A ház most eltávolítható a mágnesről. Ez kiküszöböli a mágnes tartóerejét, így lehetővé válik az idegen részecskék eltávolítása, amelyek könnyen és sérülésveszély nélkül váltak le a takarmányból. „A gazdálkodók számára ez az innováció sokkal biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a mágnes tisztítását. Különösen a neodímium mágnesekkel felfogott idegen részecskéket csak nagy erőfeszítéssel lehetett korábban eltávolítani.

Keverőcsiga
Az innovatív kialakítás lehetővé teszi a SILOKING mágnesének és a háznak a szétválasztását – fotó:
www.siloking.com

Mostantól a felhasználó megtisztíthatja a házat kívülről, és nem kell leküzdenie a mágnes tartóerejét. Ez jelentősen megkönnyíti a tisztítási folyamatot – és kiküszöböli a keverőcsiga korábbi sérülésének kockázatát. Büszkék vagyunk rá, hogy egyedi mágneses házunkat ezüstéremmel tüntették ki az EuroTier Innovation Awardon” – mondta Sascha Behrend értékesítési igazgató. Az állandó mágnes tisztításához a kezelőnek a kiosztóajtó közelébe kell forgatnia a csigát, a mágnessel. Nyitott állapotban a külső ház könnyen kinyitható, és a takarmánykeverővel együtt szállított és kifelé húzható szerszám segítségével a leválasztott idegen részecskék biztonságosan eltávolíthatók.

Forrás: www.siloking.com