fbpx

Új VF-modellek a MAXAM AGILXTRA I-3 abroncs-sorozatban

Írta: Farkas Imre - 2024 április 23.

Az AGILXTRA VF (Very High Flexion) technológia – amely immár az I-3 flotációs és nagy terhelésű munkagép-abroncsokhoz is elérhető – lehetővé teszi a nagyobb terhelések, nagy sebességű szállítását, miközben biztosítja a gumiabroncsok fokozott tapadását és minimálisra csökkenti a talajtömörödést.

A MAXAM AGILXTRA VF (Very High Flexion) technológiai megoldásai lehetővé teszik a nagyobb terhelések nagy sebességű szállítását, miközben biztosítják a gumiabroncsok fokozott tapadását és minimálisra csökkentik a talajtömörödést.

A MAXAM AGILXTRA radiál gumiabroncsokat acélöves szerkezettel tervezték, és irányított futófelület-kialakítást alkalmaznak, hogy hosszabb futófelületi kopásciklust, jobb stabilitást és nagy ellenállást biztosítsanak a mostoha terepi körülményekkel szemben. Az optimalizált futófelület-mintázat kiváló tapadást, útvezetést és öntisztulást biztosít, miközben nagy szállítási sebességnél minimalizálja a vibrációt.

maxam agilxtra
A MAXAM AGILXTRA radiál gumiabroncsokat acélöves szerkezettel tervezték, és irányított futófelület-kialakítást alkalmaznak – fotó: https://maxamtire.com/

Mostantól a VF technológiával párosulva az új méretek az AGILXTRA sorozatban lehetővé teszik, hogy a munkagépek, vagy tartálykocsik kerekei 40%-kal nagyobb gumiabroncsterhelés viseljenek normál légnyomás mellett, vagy 40%-kal kisebb légnyomás mellett működjenek ugyanazon abroncsterhelés mellett, jelentősen csökkentve a talajnyomást. Ez a technológiai előny lehetővé teszi a gumiabroncsok számára, hogy nagyobb terhelés, vagy nagyobb sebesség mellett dolgozzanak, illetve csökkentsék a talajviszonyokra gyakorolt ​​hatást, ami növeli a termelékenységet és a terméshozamot.