fbpx

Új generációs kanalak és egyéb munkaeszközök a Quicke-től önjáró és kompakt rakodókra

Írta: GÉPmax - Hirdetés - 2020 november 10.

Állítsa össze kanalát igényei szerint, számos hasznos kiegészítővel!

A Quicke újításai köztudottan mozgatórugói a mezőgazdasági üzletág modernizálásának és digitalizálásának. A Quicke tovább folytatja az utat a homlokrakodók és a hozzájuk tartozó munkaeszközök teljes körű gyártásának irányában.

Az új kanalak bevezetése tovább bővíti a termékportfóliót, és új módszereket kínál a munkaeszközök testreszabását illetően, a végfelhasználói igényeknek megfelelően.

Az új generációs kanalakat 3 típusba sorolhatjuk:

– S típus (földkanál),
– G típus (univerzális kanál)
– V típus (nagykapacitású kanál).

 

Mátrix rendszer a kanalakhoz
Mátrix rendszer a kanalakhoz

 

Az új kanalakhoz rendelkezésre áll egy széles tartozékválaszték is, amellyel lehetővé tesszük az ügyfelek számára, hogy összeállíthassák az ő saját kanalukat, és optimalizálhassák a speciális igényeikhez. A Quicke másik fontos előnye a gyors alkatrészellátás.

A könnyen kezelhető mátrix rendszernek köszönhetően az elérhető három fő kanáltípusból gyorsan kiválasztható mindenki számára legmegfelelőbb eszköz, 90 – 300 cm munkaszélességben.

A kanálfelfogatások hegesztett vagy csavarozott kivitelben készülnek. Az utóbbit Bolt on Hook (BoH), magyarul csavarozható felfogatásnak hívjuk. Az új kanálsorozat a csatlakozások nagy választékával kombinálva lehetővé teszi a Quicke márkakereskedők számára, hogy a legtökéletesebb kanalat kínálják minden géphez, a lehető leggyorsabb szállítási határidővel. A Quicke csúcstechnológiát alkalmaz annak érdekében, hogy a kanál tökéletesen illeszkedjen minden géptípushoz.

A BoH M16 és M24 csavaros felfogatásoknak köszönhetően egy esetleges gépcsere esetén nem kell a komplett munkaeszközt lecserélnie, csak a felfogatást, sokkal olcsóbbá téve így a cserét. A jól bevált Quicke munkaeszközéhez úgyis ragaszkodni fog.

 

Csavaros (BoH) felfogatási módok
Csavaros (BoH) felfogatási módok

 

A KANALAK ÉS A FELFOGATÁSOK NAGY VÁLASZTÉKÁNAK KÖSZÖNHETŐEN KÖZEL 600 VARIÁCIÓ ÁLL RENDELKEZÉSRE

A rakodógéptől vagy a csatlakozás típusától függetlenül mindenben megfelelnek az ügyfelek igényeinek. Tovább optimalizáltuk a kanál kialakítását és a munkaszöget, függetlenül attól, hogy ügyfeleink föld-, trágya-, gabona- vagy hórakodásra használják az eszközöket.

 

Újdonság: a kompakt rakodók munkaeszközei
Újdonság: a kompakt rakodók munkaeszközei

Az S-G-V kanalak dupla falu megoldása és a csavarozható kiegészítők
Az S-G-V kanalak dupla falu megoldása és a csavarozható kiegészítők


S-G-V kanálrendszer

 

A csavarozható (BoH M16 és M24) felfogatásoknál a kanál duplafalú kialakítással rendelkezik, amely fokozza a merevségét, és megakadályozza a felfogatófülek rögzítőcsavarjainak elszennyeződését. Ezáltal azok bármikor könnyen leszerelhetők, illetve átcserélhetők maradnak. Az 500 HB keménységű vágóélek, a lemezvastagságok és az optimálisan elhelyezett merevítések nagy mértékben megnövelik a kanál élettartamát. A kúpos kialakítás hozzájárul a kanál gyors kiürítéséhez. Opcióként felcsavarozható és megfordítható vágóélek (acél, műanyag és fogazott acél), körmök és oldalfalvédő műanyag koptatóbetétek is rendelhetők hozzájuk.