fbpx

Kotte 3 in 1 – új univerzális dokkolórendszer

Írta: Farkas Imre - 2022 április 16.

Az alsó-szászországi trágyatechnológiai gyártó új „Multi 3in1” dokkoló csatlakozó feje rugalmasan reagál a különböző töltési helyzetekre.

A Kotte olyan terméket hoz a piacra, amely megfelel az oldalsó dokkolókkal szemben támasztott összes követelménynek. Moduláris felépítésének köszönhetően a Multi 3 az 1-ben három különböző változatban használható, így minden klasszikus töltési helyzetet kiszolgál.

dokkoló
A Multi 3 az 1-ben dokkoló fej 3 különböző változatban használható, így minden klasszikus töltési helyzetet kiszolgál – fotó: https://www.garant-kotte.de/

Az úgynevezett „rövid változat” dokkoló állomáson vagy az alatta lévő adagolón keresztül történő feltöltésre alkalmas (dokkolási magasság kb. 1 m). Ezen kívül választhat az adagoló tetején túlterheléshez szívóharanggal ellátott hosszabbítócső (tartomány kb. 3 m, dokkoló magasság kb. 4 m), vagy PVC szívótömlő a gödrökből vagy megemelt tartályokból történő felszíváshoz (tartomány: kb. 2 m, mélysége kb. 2,5 m-ig) könnyen variálható

Végül, de nem utolsósorban a „Multi 3 in 1” szívófej alapfelszereltségként professzionális töltési segédanyaggal van felszerelve, így nehéz szívási helyzetekben is maximális hatékonyság érhető el. A dokkoló vákuumos és szivattyús tartálykocsikhoz egyaránt használható.