fbpx

Bejelentették a Farming Simulator 25-öt

Írta: Farkas Imre - 2024 július 09.

A kiadó és fejlesztő GIANTS Software számos új játékfunkcióval, vizuális frissítésekkel, térképekkel, gépekkel jelentették be a Farming Simulator 25-öt – még több mezőgazdasági változatosságot adva a családbarát sorozathoz. A Farming Simulator 25 november 12-én jelenik meg PC-re, Mac-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re. 

A játékmenet kiterjesztése, a termények, az állatok és egyebek

A virtuális gazdák mezőgazdasági birodalmaikat egy új, buja kelet-ázsiai tájon élhetik ki, tele rizsföldekkel. Természetesen lesz egy észak-amerikai környezet, és egy közép-európai pálya is, zöld mezőkkel, tavak, illetve folyók között.

Ha hagyatékukat egyedül vagy többszereplős együttműködésben építik fel, most már kétféle rizst, spenótot és más új növényeket termeszthetnek – összesen jóval több mint 20 közül választhatnak. Bivalyok és más állatok csatlakoznak az állattartó karámokhoz, míg az új termelési láncok és konstrukciók bővítik az üzleti lehetőségeket. További funkciók és részletek hamarosan kiderülnek.

New Holland CR11 Farming Simulator 25
Az elmúlt három évben bemutatott új szériák sorra megjelennek a gépkínálatban

Tech-upgrade gépekhez, mezőkhöz és látványelemekhez

A gépek szerelmesei több mint 400 autentikus traktorból, önjáró gépből, munkaeszközökből és és egyéb megvásárolható elemből álló együttest élveznek több mint 150 nemzetközi csúcsmárkától. Köztük: Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Kubota, Massey Ferguson, New Holland, Valtra és még sokan mások. Az ázsiai gazdálkodással új típusú speciális gépek jelennek meg.

FS 25 szántás
Ilyen lesz a FS 25-ben a szántás és benne a keréknyom

Minden gazdálkodó mélyebb kapcsolatot fog érezni a szántóföldekkel és a természettel a legújabb, illetve módosításbarát GIANTS Engine 10-en alapuló, továbbfejlesztett grafikával, továbbá fizikával rendelkező, általános technológiai frissítésnek köszönhetően: Távolsági köd, fokozott árnyékok, dinamikus időjárási hatások, talajdeformáció és még sok más fokozza az élményt, egy romantikus mezőgazdasági életről.

FS 25 Látvány
Távolsági köd az FS 25-ben

Mega Farms, Mega Drive, Mega Relaxing

„A gazdálkodás sokak szenvedélye, mind a való életben, mind a virtuálisan” – jegyezte meg Christian Ammann, a GIANTS Software vezérigazgatója. „A Farming Simulator 25 mélyebb játékmenettel és nagyobb elmélyüléssel fokozza a sorozatot, így a tapasztalt gazdák és a kezdők kedvenc hobbijává válik. Ezt a szenvedélyt úgy ápoljuk, hogy pihentető, családbarát, közösségközpontú és hasznos élményt nyújtunk mindenkinek.”

A gazdálkodás szerelmesei szívesen megnézik a Farming Simulator 25 Collectors’ Edition-t: A PC-hez kizárólagos doboz tartalmaz egy USB csatlakozású gyújtáskapcsolót a játékon belüli traktorok motorjának indításához, egy 16 bites Mega Drive ihlette verziót, valamint egy zenei CD-t 15 eredetivel. Chris Hülsbeck számai a retró szerelmeseinek és még sok más.

MacDon rendrevágó
Kétmenetes gabonabetakarítás lehetősége is megjelenik

A Farming Simulator 25 PC-re, Mac-re, PlayStation®5-re és Xbox Series X|S-re fog megjelenni. Az előrendelések már elérhetőek a kiválasztott csatornákon. További információkért látogasson el a Farming Simulator hivatalos webhelyére és a GIANTS Software sajtóterületére.

A Farming Simulator 25 megjelenési dátumának és mozifilmes előzetesének bejelentését követően a sorozat rajongói további információkat tudhattak meg a FarmConon. Az előzetes stream bepillantást engedett a GIANTS Engine 10-be, az egyik új térkép fejlesztéseibe, a kiválasztott virtuális gépezetekbe. Az érdeklődők megismerhették az egyik új növénynek, a rizs betakarításának első játékmeneti benyomásait.

Forrás: https://press.giants-software.com/