fbpx

Nyáron jön a FarmCon 24, az eddigi legnagyobb FS találkozó

Írta: Farkas Imre - 2024 március 23.

A GIANTS Software játékkiadó és fejlesztő újabb hírt osztott meg sajtófelületén, a közelgő éves Farming Simulator találkozóról, a FarmCon-ról.

A FarmCon a Farming Simulator rajongók és modderek éves rendezvénye, ahol találkozhatnak a FS  mögött álló csapattal és kreatív szakemberekkel. A kiadó és fejlesztő GIANTS Software által szervezett találkozóra 2016 óta évente egyszer kerül sor. A közösségi eseményt idén július 6-án és 7-én rendezik meg a Fendt Forumban, a bajorországi Marktoberdorf városában, Németországban.

Míg a résztvevők a Farming Simulator legújabb részeivel, köztük a vadonatúj Farming Simulator Kids-szel ismerkednek, (március 26-án érkezik), a GIANTS Software alapos áttekintést ígér a továbbiakról.

FarmCon
A FarmCon találkozóra 2016-óta évente kerül sor – fotó: https://press.giants-software.com/

„Az eddigi legnagyobb FarmCon-ot rendezzük meg idén” – mondja Christian Ammann, a GIANTS Software vezérigazgatója. „A Fendt Forumon, a legrégebb óta működő partnerünk partnerközpontjában valósul meg, és bízunk benne, hogy az eddig legtöbb látogatót fogadhatjuk idén, a közel egy évtizede megrendezett első FarmCon óta. Közösségünk folyamatosan növekszik, így már nagyon várjuk, hogy sok új rajongóval találkozhassunk.”

A FarmCon 24 a Farming Simulator League 5. évadában is megkoronázza a világbajnokokat. Szombaton 16 órától a döntősök a színpadon mérkőznek meg a 200 000 eurós nyereményalapból való részesedésükért.

Farming Simulator League
A FarmCon 24 a Farming Simulator League 5. évadában is megkoronázza a világbajnokokat
– fotó: https://press.giants-software.com/

A színpadon kívül a GIANTS Software és a Fendt számos családbarát melléktevékenységet ígér. Míg különösen a fiatal rajongók élvezhetik az ugrálóvárat, a többi látogató felfedezheti a Fendt Forumot és néhány olyan ikonikus gépet, mint a Fendt 700 Vario traktor.