fbpx

Gazda lehetsz és föld sem kell hozzá

Írta: Kristóf Imre - 2022 december 24.

Az egyre népszerűbb Farming Simulator sorozat legújabb része a mezőgazdaság, az állattenyésztés és az erdőgazdálkodás fáradságos munkáinak végzését kínálja a fotelből kényelmesen, új helyszíneken, profi gépekkel és ezúttal az évszakok változásával együtt.

Mintha az igaziban ülne

Több mint 400 géppel és eszközzel, közel 100 eredeti mezőgazdasági márka, köztük a John Deere, a CLAAS, a Case IH, a Deutz-Fahr, a New Holland, a Fendt, a Massey Ferguson, a Valtra, a Volvo és még sok más gyártmány üzemeltetésével megtapasztalható a gazdák élete. Három új, igen látványos amerikai és európai helyszíneken, új növényfajok, és az évszakok megjelenése ad az eddigieknél nagyobb kihívást a játékosoknak, akik különféle, új termelési láncot hozhatnak létre, melyekkel a jövedelmüket tudják növelni – legyen az termény (búza, kukorica, burgonya), vagy termék (kenyér, olaj, gyümölcslé) előállítása. A növények mellett állatok tenyésztésére is van lehetőség, az általuk termelt javak pedig a piacon adhatók el a további profit reményében.

Akár családok is gazdálkodhatnak

A Farming Simulator 22-ben nem kell egyedül végezni minden munkát! A játék online multiplayer módot is kínál, így akár többen, (hatan) is fenntarthatják a közös gazdaságukat. Az új fejlesztésekkel ez a verzió minden eddiginél több lehetőséget kínál élvezni a vidéki munkát és az életet.

Forrás: farming-simulator.com