fbpx

Farming Simulator 25 – forgószél és új állatok

Írta: Farkas Imre - 2024 augusztus 28.

Korábban már beszámoltunk a novemberben érkező Farming Simulator 25 játékról szóló első hírekről, azóta viszont újabb részletek láttak napvilágot a hónapokon belül megjelenő új gazdálkodási szimulátorról.

A Gamescom-on a GIANTS Software kiadó és fejlesztő új funkciókat mutatott be a Farming Simulator 25-höz. A kölni játékvásárra látogatók augusztus 21-25 között tesztelhették a játékot.

Farming Simulator 25
A forgószél tönkre teheti a termést és megtépázhatja a fákat – fotó: https://press.giants-software.com/

Két új állattípus: vízibivaly és kecske

  • Az állatok utódokat kapnak, aranyos fiatal állatok kóborolnak a karámokban
  • Az időjárási események forgószéllel és jégesővel új kihívásokat jelentenek

Időjárási változás: Forgószél, jégeső

Ha a virtuális gazdálkodók sötétedő felhőket látnak az égen, az komoly időjárás közeledésének jele lehet. Ha arra számítanak, hogy néhány területet enyhe forgószél vagy jégeső ér, óvintézkedéseket kell tenniük, és rögzíteni kell a tető nélküli bálákat. Amikor kitisztul az ég, elmúlnak az új időjárási események, de mindig megvan az esélye, hogy újra elpusztítanak egy mezőt, vagy erdőt. A játékosok kikapcsolhatják a termények megsemmisítését, ha szeretnék, hogy az időjárás nem érintse a termést.

Farming Simulator 25
A hagyományos eső mellett, most már jégeső is jöhet a játékban, amely kárt is okoz a termésben – fotó: https://press.giants-software.com/

Frissítés az állattenyésztéshez

A vízibivalyokkal és kecskékkel új állatfajták töltik meg a karámokat, új típusú tejet termelve, amelyet feldolgozhatnak és felhasználhatnak a termelési láncokban, finom sajtok beszerzésére, illetve forgalmazására. Az állatok utódokat hoznak létre.

Forrás: https://press.giants-software.com/