fbpx

ÚJ kotró gumiabroncs: Alliance 399

Írta: Farkas Imre - 2024 április 04.

Bemutatjuk az új Alliance 399 gumiabroncsot, amelyet kifejezetten kotrógépekhez terveztek. Nem kötött forgásirányú bordamintázattal kialakított futófelületével ez a gumiabroncs kivételes tapadást biztosít előre és hátramenetben egyaránt.

Ez a rugalmasság garantálja a maximális működési hatékonyságot, akár közúton, akár terepen. A sokoldalúságra és megbízhatóságra tervezett Alliance 399 ideális különféle iparágakban, beleértve az építőipar, a mezőgazdaság, a helyhatóságok, az erdészet, a bányászat és az ipari ágazatokat területén történő használatra. Kompakt kotrógépeket használó vállalkozók számára használata javasolt.

Alliance 399 kotrógép abroncs
Az abroncs a talaj védelmet helyezi előtérbe a kotrógép terepen történő működtetése során

Masszív felépítés

Az Alliance 399 acélhevederes szerkezettel és speciális futófelület-keverékkel büszkélkedhet, amely biztosítja a stabilitást és a vágásokkal, kicsorbulással és a nagydarab fatuskókkal szembeni ellenállást. Ezek a tulajdonságok minimális állásidőt és meghosszabbított élettartamot eredményeznek még a legmostohább körülmények között is. A nagy csúszásmentes bordamélység, a szögletes bordák, a kötőrudakkal ellátott középső blokkokkal kiegészítve a gumiabroncs kivételes tartósságot és stabilitást biztosít. Nyitott felfekvő felületei lehetővé teszik a hatékony öntisztulást – ez döntő előny a különböző munkaterületeken navigáló kotrógépek számára.

Alliance 399 kotrógép abroncs
A nagy csúszásmentes bordamélység, a szögletes bordák, a kötőrudakkal ellátott középső blokkokkal kiegészítve kivételes stabilitást biztosít

Az abroncs széles lenyomattal rendelkezik, így a talaj védelmet helyezi előtérbe a kotrógép terepen történő működtetése során. A gyakran szerelt dupla abroncsokhoz képesti széles futófelülete megakadályozza a kövek beszorulását, ami egyébként gyakran jelent problémát. Ez a tömlő nélküli gumiabroncs három méretben kapható: 650/45-22,5, 600/50-22,5 és 600/40-22,5 – két további méret jelenleg fejlesztés alatt áll – 710/40-22,5 és 500/45-20.

Az Alliance 399 előnyei:

1. Stabilitás: minimálisra csökkenti a borulás kockázatát egyenetlen terepen is

2. Kényelem a kezelők számára a munkaterületek közötti nagy távolságok megtétele közben

3. Multifunkcionalitás: a kotrógépek különböző tartozékokat használnak, ezért olyan gumiabroncsokra van szükségük, amelyek elbírják a nehéz terheket és biztosítják a kotrógép stabilitását minden munka végzése közben.

4. Alacsony talajnyomás puha vagy iszapos talajon végzett munka során. A gumiabroncs kialakítása csökkenti a nyomást, megakadályozza a kotrógép elakadását, és minimálisra csökkenti a talaj háborgatását.

5. Gyors és biztonságos: előnyben részesíti a gyors és biztonságos munkakörülményeket