fbpx

Idén is díjaztuk a legjobb kereskedőket

Írta: Szerkesztőség - 2021 március 03.

A Fliegl abdai gyára rendkívül sikeres évet zárt 2020-ban, ami a szerződött kereskedő partnereink teljesítményében is számszerűsíthető volt.

Ezeket az együttműködéseket idén is értékeltük és szerettük volna partnereinknek megköszönni alázatos munkájukat. Az eddigi szokásunkkal miszerint az AGROmashEXPO-n adjuk át a Fliegl standjánál a díjakat, idén sajnos fel kellett hagynunk, így hát útra keltünk, hogy a két legjobban teljesítő kereskedő a saját telephelyén, biztonságos környezetben vehesse át a Fliegl díját.

 

fliegl
Tuba Balázs Fliegl értékesítő, Szabó Sándor, a Bihar Express Kft. ügyvezetője és Ackermann Tamás, a Fliegl Abda Gépgyártó Kft. ügyvezetője

 

2020-ban a legnagyobb forgalomnövekedést elért kereskedőnek a berettyóújfalui Bihar-Express Ktf. bizonyult, akik az országban élen járnak Fliegl adapterek értékesítését tekintve, és rengeteg munkát fektetnek a minőségi, szakszerű értékesítésbe. Emellett díjaztuk a legnagyobb éves forgalmat lebonyolító régiós kereskedőt is, aki tavaly a Faragó Bt. volt Kunhegyesen. Faragóék egy 25 éve működő családi vállalkozás, ahol a család minden tagja kiveszi a részét a vállalat működésében, így tud náluk a gépezet olajozottan működni.

 

fliegl
Dienes Tamás Fliegl értékesítő, a Faragó Bt. tulajdonosai, és Ackermann Tamás, a Fliegl Abda Gépgyártó Kft. ügyvezetője

 

Ezt a számaik is bizonyítják, régiós kereskedőként több nagy vállalatot is megelőztek a Fliegl kereskedői listáján. A titkuk, hogy az udvaron szinte minden típusú pótkocsi megtalálható és gyorsan ki tudják szolgálni a vevői igényeket.

A kereskedőink által nyújtott teljesítmény dicséretre méltó, az eszközökhöz és a vevőkhöz tanúsított hozzáállásuk pedig példaértékű. Öröm velük együtt dolgozni és hálásak vagyunk ezekért a partneri együttműködésekért.

 

Forrás: Fliegl, Sajtótájékoztató

Összeállította: Farkas Imre