fbpx

Farmnavigátor – most John Deere Starfire antennákkal is

Írta: Szerkesztőség - 2011 március 30.

A magyar piacon is immáron nagyon népszerű speciális mezőgazdasági GPS a FARMNAVIGÁTOR. A készülék már önmagában is érdekes, mert egy szép, jól formatervezett GPS készülék, védelmet biztosító gumiborítással.

Ez a speciális készülék a kezdetektől fogva többféle felszereltségben kapható:

— alapkivitel;

— GSM modulos készülék;

— alkoholszenzorral ellátott eszköz;

— John Deere antennával kiegészített GPS.

Az alapkészülék szoftvere alkalmas autónavigációra, amely egy komplett EU-térkép (Teleatlas, 32 ország), továbbá a piacon szinte egyedülállóként nemcsak sorvezetésre, területmérésre, hanem virtuális szakaszolásra is képes eszközünk.

A Farmnavigátor sorvezetésben az összes hasznos és használatos tudás birtokában van, párhuzamos sorvezetés, görbe nyomvonal vezetés, ponthoz navigálás funkciókkal rendelkezik.

Területmérésben a tábla teljes területét, kerületét is méri, amennyiben először körbeműveli a területet, de természetesen a napi művelt területet is folyamatosan jelzi, amivel tulajdonosa ki tudja számolni, hogy menynyi van még hátra a következő napra.

Farmnavigátorunk egyedülálló sajátossága a virtuális szakaszolás. Itt nem keletkezik semmilyen valódi kapcsolat a permetező és a GPS között, hanem az átfedés mértékében az előzetesen beállított szórókeret-szélességeknek megfelelően jelzi az aktuális átfedést. Ennek megfelelően a gazda ki tudja kapcsolni az adott szakaszt, amivel egyszert, költséget takarít meg, és jelentősen hozzájárul környezetének vdelméhez.

A 2011-es évet a Farmnavigátocsalád egy jelentős újdonsággal kezdte: az egység nagyteljesítményű John Deere Starfire 300 GPS antennával szerelve is megvásárolható. Külön érdekesség, hogy a készülék a régebbi JD ITC antennával való kapcsolatra is alkalmas, tehát amennyiben a gazdának már van egy ilyen antennája, akkor azt a Farmnavigátorral is használhatja.

A JD antenna nagyon erős vevő, ami a készülék pontosságát is meghatározza. A jelvétel továbbra is ingyenes, miközben a pontosság a 20 cm-t közelíti!

Amennyiben esetleg a felhasználó JD Starfire ITC vagy Hemisphere A 100-as antennával rendelkezik, ezt is használhatja; a megfelelő csatlakozókat kialakítottuk!

Használja a profi eszközt Ön is a gazdaságosabb, környezetkímélőbb termelés érdekében!

Mátrai Zoltán, Agrárin Kft.

www.agrarin.hu

CÍMKÉK gps