fbpx

Csak a minőségnek van jövője – Fuhrmann pótkocsik az Agro-Békés Kft.-től

Írta: Szerkesztőség - 2016 július 19.

A FUHRMANN vállalat központja már 1856 óta Steinebrunnban található, amely település Alsó-Ausztria északkeleti részén, az úgynevezett „bornegyed”-ben, Bécstől 50 km-re fekszik. Steinebrunnban a Fuhrmann család több mint 6 nemzedék óta működtet családi vállalkozást, amely ma már egy 160 munkavállalót foglalkoztató modern vállalattá nőtte ki magát, és a régió egyik nagy munkaadója.

Egytengelyes, 3 oldalra billenthető pótkocsik 1 900 és 7 800 kg közötti hasznos terhelhetőséggel

A nemzetközi piacokra is kiterjedő tevékenységüknek köszönhetően a Fuhrmann név ma már a világ több mint 30 országának vásárlói számára jelent egyet az osztrák termékekhez kapcsolódó innovációval és csúcsminőséggel. A Fuhrmann pótkocsik magyarországi viszonteladója az Agro-Békés Kft.

Tandemtengelyes, 3 oldalra billenthető pótkocsik 8 200 és 15 000 kg közötti hasznos terhelhetőséggel

Sokoldalú gyártás

A Fuhrmann név nem csupán mezőgazdasági pótkocsik gyártását jelenti. Sokoldalú gyártási portfoliójukba tartoznak a területhez kapcsolódóan a bor, élelmiszer és vegyszerek gyártására és tárolására alkalmas tartályok, kádak és speciális berendezések rozsdamentes acélból, valamint a szőlészeti termékek, amelyek közé szőlő betakarítógépek, metszőgépek, tőközművelő gépek, levélszívók is tartoznak.

A járműgyártás a Fuhrmann egyik legfontosabb ágazata, ahol billenőplatós pótkocsik és speciális járművek készülnek 32 tonna össztömegig, valamint speciális szőlő- és gyümölcsszállító járművek, mint például kiközelítő kocsik, vályús billencsek, vagy gyümölcsrekesz-szállító kocsik.

Háromtengelyes, 3 oldalra billenthető forgózsámolyos pótkocsik maximum 18 tonna hasznos terhelhetőséggel

A gyár tevékenységi körébe tartozik még az acél járműoldalgyártás, amelynek fő piacát a gépjárműipari gyártók jelentik, akik között bőven találunk ismert belföldi és nemzetközi közúti és mezőgazdasági pótkocsigyártókat.

Tökéletes technológia

A Fuhrmann név Ausztriában és Nyugat-Európában egyet jelent a minőségiacél- és acéljárműgyártással. A tökéletes minőséget és a pótkocsik megfelelő kialakítását tapasztalt mérnökgárda és elkötelezett szakembercsapat garantálja.

Négytengelyes, billenőplatós, forgózsámolyos pótkocsik maximum 23 tonna hasznos terhelhetőséggel

A mezőgazdasági pótkocsik vázára a gyártó 10 év garanciát vállal. A minőség mellett a sokoldalúság és az egyedi igények kiszolgálása is fontos tényező, így a termékpaletta széles opciós listát takar, de egyedi igények alapján is lehetőség van pótkocsik gyártására. A pótkocsik rendelésre a tetszőleges színben készülnek, akár a traktor színéhez illeszkedően.

Kéttengelyes, 2 és 3 oldalra billenthető forgózsámolyos pótkocsik 8 000 és 14 000 kg közötti hasznos terhelhetőséggel

Kérjen személyre szóló ajánlatot és felszereltséget: