fbpx

A CNH a Raven megvásárlásával bővíti automatizációs, precíziós mezőgazdasági portfólióját

Írta: Fodor Mihály - 2021 június 29.

A Raven Industries felvásárlásával a CNH Industrial még több integrált precíziós és automatizációs megoldást kínál az ügyfeleinek. A párosítás nemcsak a termelékenységet és a nyereségességet javítja, hanem a fenntarthatóságot és a környezetvédelemmel való törődést is elősegíti.

 

CNH
A Raven Industries felvásárlásával a CNH Industrial még több integrált precíziós és autonóm megoldást kínál ügyfeleinek

 

„A precíziós gazdálkodás és az automatizáció kritikus elemei stratégiánknak, amelynek célja, hogy segítsük mezőgazdasági ügyfeleinket a termelékenység következő szintjének elérésében és a műveleteikben rejlő valódi potenciál felszabadításában” – mondta Scott Wine, a CNH Industrial vezérigazgatója. „A Raven évtizedek óta úttörő szerepet tölt be a precíziós gazdákodásban, az ezen a területen szerzett tapasztalatuk, az ügyfélközpontú szoftveres szakértelmük és mérnöki érzékük jelentősen erősíti ezen a területen a versenyképességüket. Ez az akvizíció hangsúlyozza a precíziós gazdálkodáshoz kínált portfóliónk bővítése iránti elkötelezettségünket, és illeszkedik a digitális átalakulási stratégiánkhoz. A Raven technológiáinak és a CNH Industrial erős jelenlegi és új termékportfóliójának kombinációja újszerű, összekapcsolt technológiákat biztosít ügyfeleink számára, lehetővé téve számukra, hogy termelékenyebbek és hatékonyabbak legyenek”.

„Vállalatunk 65 éve elkötelezett a nagy kihívások megoldása iránt. Ennek az elkötelezettségnek része az is, hogy úttörő innovációt valósítunk meg azáltal, hogy fejlesztjük és befektetünk alapvető képességeinkbe és technológiáinkba” – mondta Dan Rykhus, a Raven Industries elnök-vezérigazgatója. „A CNH Industrial céggel való egyesüléssel úgy gondoljuk, hogy tovább gyorsítjuk ezt az utat, valamint óriási lehetőségeket és értéket biztosítunk ügyfeleink számára – ismét beteljesítve a nagy kihívások megoldására irányuló célunkat. A CNH Industrial céggel való kapcsolatunk évtizedek óta bővült, és mélyen tiszteljük egymást, valamint közös elkötelezettségünk, hogy világszerte átalakítsuk a mezőgazdasági gyakorlatokat. Alig várjuk, hogy a CNH Industrial a Raven tehetségét és kultúráját, valamint a Sioux Falls-i közösséget is felhasználja jövőképének és jövőbeli sikerének részeként.”

Wine szerint: „Csapataink együtt erősebb üzletet hoznak létre alkalmazottaink, kereskedői hálózatunk és ügyfeleink számára, lehetővé téve számunkra, hogy alakítsuk a mezőgazdaság jövőjét, növeljük világelső fenntarthatósági referenciáinkat, és maximalizáljuk növekedési lehetőségeinket.”

Az ügylet várhatóan 2021 negyedik negyedévében zárul le. A tranzakciónak teljesítenie kell a szokásos zárási feltételeket, amelyek közé tartozik a Raven részvényesek jóváhagyása és a hatósági jóváhagyások megszerzése.