fbpx

A BEDNAR innovatív módszert vezet be a mezőgazdasági berendezések kiválasztására

Írta: Fodor Mihály - 2021 augusztus 27.

Manapság szinte bármit meg lehet rendelni az interneten; az autóiparban gyakori, hogy az autóját kényelmesen, otthonában konfigurálja és összehasonlítja a különböző kiegészítő tartozékokat, mielőtt aláírja a megrendelést. A BEDNAR augusztus elején vezette be ezt az újdonságot a mezőgazdasági gépek területén.

 

Online Bednar-konfigurátor
Online Bednar-konfigurátor

 

Az új online BEDNAR gépkonfigurátor lehetővé teszi, hogy egyszerűen, átláthatóan és kényelmesen konfigurálja és összehasonlítsa a BEDNAR talajműveléshez, vetéshez, trágyázáshoz, sorközi műveléshez és mulcsozáshoz használt gépi berendezések egyes komponenseit: „A nyílt konfigurátor célja, hogy az ügyfelek megvizsgálhassák az egyes gépelemeket, és pontosan az igényeiknek megfelelően specifikálhassák a gépet, mindezt a gép kiválasztásával egy időben. Ezután csak el kell menteni a specifikációt, és elküldeni az értékesítőnek árajánlatért, vagy kinyomtathatják az ajánlatot, és felkereshetik bármelyik meghatalmazott üzleti partnert a régióban. A nyílt konfigurátor lehetőséget biztosít arra is, hogy megállapítsuk a BEDNAR gépek iránti érdeklődést azokban az országokban vagy régiókban is, ahol jelenleg nincs értékesítési képviseletünk” – mondta David Ryčl, a BEDNAR marketingigazgatója.

Az on-line BEDNAR konfigurátor jól áttekinthető, és számos illusztrációt, 3D-s képet és vizualizációt használ. A konfigurátor egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy az egyes alkatrészeket megnézzük, és azt is, hogy hol helyezkednek el a gépen. Az új BEDNAR gép konfigurálása még soha nem volt ilyen egyszerű. Látogasson el az openconfigurator.bednar.com weboldalra, és fedezze fel a BEDNAR gép lehetőségeit!